Lees onze reisverhalen over Madrid & New York‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie | Contact | +31 (0)547 284 477

Oad Homepage

BEDRIJFSREIZEN     JUBILEUMREIZEN     INCENTIVES     SPECIAL EVENTS

Oad Homepage

Via deze weg willen wij u alvast zonnige en mooie zomermaanden toewensen! Vanaf uw luchtbedje of handdoek dwalen uw gedachten misschien wel af en gaat u nadenken over uw volgende reis. Hoe leuk is het om met uw personeel of collega’s een tripje te plannen? Heeft u volgend jaar een jubileum te vieren of is het weer tijd om met de PV een weekend weg te gaan? Hopelijk brengt deze nieuwsbrief u wat inspiratie en komt u na de zomer met verfrissende ideeën terug.


Voor ons op de afdeling Groepsreizen op Maat is het belangrijk dat we zelf ook af en toe inspiratie opdoen en toevallig zijn zowel Marloes als Leonie de afgelopen tijd op studiereis geweest. Het is nog leuker om een bestemming aan een groep voor te stellen als je er zelf geweest bent en weet wat de mogelijkheden zijn.

Op studiereis naar Madrid met Leonie

Madrid

Een paar weken geleden is Leonie op studiereis geweest naar Madrid. Dit was in samenwerking met het toerisme bureau in Madrid, waardoor meerdere internationale partners tezamen kwamen in de Spaanse hoofdstad. Erg leuk om ook “collega’s” uit andere landen van Europa te ontmoeten en met elkaar ideeën uit te wisselen! Madrid is een prachtige stad met veel mogelijkheden voor groepen; denk bijvoorbeeld aan een tour door het stadion van Atético Madrid, vele gezellige restaurants om tapas te proeven, een workshop om de flamenco dans onder de knie te krijgen of een interessante stadswandeling langs de mooie gebouwen met uitgebreide historie.

Leonie: “Tijdens onze dagen in Madrid stond duurzaamheid centraal. Zo aten we in restaurants waarbij de gerechten en wijnen door lokale boeren zijn geteeld of gebrouwen, werden we door elektrische auto’s opgehaald, waren onze naamplaatjes van karton in plaats van plastic en kregen we elke dag iets op de hotelkamer; een stuk rubber van een fietsband, een rol plastic en een grote buis. Op de laatste avond moesten we dit meenemen en werden we verrast door een muzikale workshop. Van de buis, plastic en rubber maakten we allemaal een drum en verzorgden we een heus optreden. Een super leuke teambuilding activiteit voor een groep! 

Madrid is verder een hele schone en mooie stad en biedt gezellige rooftop bars voor een borrel of hapje eten. De stad heeft mij positief verrast over de mogelijkheden voor groepsreizen.”

Lees in de volgende nieuwsbrief meer over de studiereis van Marloes naar Hamburg!

Volop mogelijkheden buiten Europa

Reisverhaal New York

Ook buiten Europa zijn mogelijkheden volop. Marloes en Leonie hebben begin dit jaar een bezoek gebracht aan de fantastische Metropool New York. New York is een geweldige stad voor een groepsreis; denk bijvoorbeeld aan een netwerkreis waarbij u met uw klanten of collega’s uit het vak verschillende bedrijven bezoekt om uw contacten te verbreden of inspiratie op te doen. New York biedt ook bijzondere gebouwen en enkele architectonische hoogstandjes, indien u een groepsreis wil organiseren waarbij de focus op architectuur ligt. New York is niet alleen maar de ‘city that never sleeps’, Times Square en het Statue of Liberty, maar biedt ook oneindig veel kunst, cultuur en musea. Voor een groepsreis met een thema een uitstekende keuze!

Lees meer →

Heeft u zelf een andere bestemming in gedachten? 

Geen probleem! Wij organiseren groepsreizen op maat, waar dan ook ter wereld. Met veel plezier staan wij voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken en werken wij een offerte voor u uit. Bel ons op 0547 – 284477 of mail ons via groepsreizen@oad.nl.


Wij wensen u een fijne zomer toe!

Oad Groepsreizen


Organiseert u een reis voor uw bedrijf, vereniging, familie of heeft u jubileum te vieren? Met onze jarenlange ervaring en inspirerende ideeën helpen wij u een onvergetelijke reis op maat samen te stellen.

Reiscategorieën


→ Bedrijfs- en personeelsreizen
→ Jubileumreizen

→ Incentive reizen

→ Disneyland Paris voor groepen

→ Groepsreizen en excursiereizen
→ Special Events reizen


Wij zijn u graag van dienst!

Oad Touroperating B.V.

Vonderweg 44

7468 DC Enter Nederland

Wij zijn bereikbaar op

groepsreizen@oad.nl
+31 (0)547 284 477


Of bezoek onze website

oadgroepsreizenopmaat.nl

Prijswijzigingen of tekstfouten voorbehouden.

Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?
Uitschrijven