img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

Cinekid presenteert: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Samen met Cinekid organiseren we een speciale voorstelling van Dikkie Dik en de verdwenen knuffel. Geniet van deze vrolijke film mét bijpassend programma en een korte voorfilm.
Stad, zaterdag 6 juli 10.30 uur
Vanaf € 5,75
img
Lees verder
img

Theatervoorstelling Verander Ons van Gouden Haas

Hee jij, tijdreiziger, ben je er klaar voor? Ga mee op tijdreis op de drempel tussen toekomst en heden. Verken tijdens deze voorstelling jouw visie en identiteit voor de toekomst. In wat voor wereld wil jij leven?
Stad, 17, 18 & 19 juli
Gratis
img
Lees verder
img

Zomerlezen: dubbel zolang en dubbel zoveel

In de zomer heb je eindelijk de tijd om weer eens wat meer te lezen. Daarom hebben we vanaf 1 juli tot en met 1 september de Zomerlezen actie. Dubbel zoveel en dubbel zolang lenen. Neem dus lekker veel boeken mee en je hoeft ze pas na zes weken terug te brengen.
img

AI en Poëzie: een innovatieve ontmoeting

Hoe kan je mensen op een speelse manier kennis laten maken met toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI)? Met de rondreizende Poem Booth konden bezoekers van bibliotheek Stad op basis van AI gedichten laten schrijven.
Lees verder
img

Weekendtip: Almere Speelt

Komend weekend is het zover. Op zaterdag 29 juni kun je op de eerste editie van het gratis strandfestival Almere Speelt genieten van muziek, theater, dans en meer. Kom jij ook?
Lees verder
img

Tip bij de buren: Zobra

Wat worden er in Almere toch leuke evenementen georganiseerd! Zoals het ZoBra festival op 5, 6 & 7 juli. Tijdens dit gratis theater- en muziekfestival wordt het idyllische Utopia Eiland omgetoverd tot een oase van kunst, cultuur en natuur.
Lees verder
img

Film: Furiosa: A Mad Max Saga

Na lange tijd keert George Miller terug naar de iconische dystopische wereld van Mad Max die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur.
Stad, 29 juni, 2, 5 & 13 juli
Vanaf € 5,75
Lees verder
img

Wist je dat…

… je bij De Nieuwe Bibliotheken ook zalen kunt huren? Van een ruimte voor 6 personen tot een zaal voor 114 personen.
Lees verder
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden