Nieuwsbrief zomer 2024

Geachte heer of mevrouw Do,

 

Het is zomer! Deze week laten de mooie temperaturen zich weer zien en we hopen dat de zon vanaf nu dagelijks ons landgoed verwarmt. De afgelopen tijd hebben we op de Holtweijde niet stilgezeten en in deze mail geven we u graag een update vanuit het mooie Twente.

 

Lees gauw verder om een sneak preview te krijgen van onze gerenoveerde saunaruimte en het nieuwe terrasmeubilair. Verder vertellen we meer over ons Summer Special arrangement en de beautyspecial in het Health & Wellness Center. 

 

Gerenoveerde saunaruimte

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de saunaruimte, welke een grondige upgrade heeft gehad. Nieuwe tegels, een omkleedruimte en een vernieuwde rustruimte zorgen nu voor nóg meer ontspanning tijdens uw verblijf! Hierboven ziet u alvast een kleine impressie van de vernieuwde saunaruimte. Benieuwd naar meer? Bekijk dan de video op onze Instagram pagina!

 

Beautyspecial zomer

Geef uw huid wat het verdient en gun uzelf nog meer ontspanning tijdens uw verblijf op ons landgoed! 40 Minuten gezichtsbehandeling met een reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en gezichtsmassage voor maar € 60,00 i.p.v. € 79,00

Summer Special arrangement

Komt u genieten van het Summer Special arrangement? Twee overnachtingen inclusief ontbijt, de eerste avond een aperitief en amuses en de tweede avond een overheerlijk driegangen Menu Du Chef. Uiteraard mag u gebruik maken van al onze faciliteiten!

Wanneer komt u genieten van een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch of driegangen diner op ons terras met het mooiste uitzicht van Twente? Onlangs is het terrasmeubilair vernieuwd waardoor u nog fijner op ons terras kunt vertoeven!

Vier de zomer in Twente!