In 7 stappen een financieel gezond bedrijf
 
VIS Magazine
 
 
 
Ambulant informeert klant over herkomst
 
Coen Poulus van Essies Verse Vis was volgens de Consumentenbond de enige vishandelaar die de herkomstinformatie van vis in zijn vitrine op orde had. Zo heeft hij
en kleurensysteem ontwikkeld op basis van de Viswijzer om klanten te informeren.
 
Dit artikel uit Vismagazine 4 is tijdelijk voor iedereen te lezen.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Zomeroesters klaar voor consumptie
 
De zomeroesters zijn klaar voor consumptie. Dat maakt de Nederlandse Oestervereniging bekend. Deze oester is een creuse en een 100% Zeeuwse oester die op tafels groeit in de voedselrijke Oosterschelde.
 
Lees verder
 
‘Dit is een winkel van de toekomst’
 
Gasloze winkelcentra zijn al vrij gewoon. Het grote project ‘Nieuw Kijkduin’ gaat nog verder. Het is nieuw project van wonen met uitzicht op zee, nieuw ondernemen, beleven, culinair, genieten... een complete beleving, verdeeld over zeven ’blokken’.
 
Lees verder
 
De onderneming en beperkte gemeenschap van goederen
 
Sinds 1 januari 2018 geldt tussen echtgenoten een beperkte gemeenschap van goederen. Maar de onderneming blijft hierbij niet volledig buiten schot. Smit en Smit Advocaten legt uit hoe het zit.
 
Lees verder
 
 
Culinaire ontdekkingsreis door de Scheveningse haven
 
Stichting Noordzeevis uit Scheveningen organiseerde op maandag 14 juni een horecatour door het havengebied van Scheveningen. Zo’n zestig wandelaars gingen op pad en stopten bij verschillende restaurants voor een gerecht met Noordzeevis uit Scheveningen.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Inschrijving voor Fish International is geopend
 
De organisatie van Fish International verwacht dat ze in februari 2022 weer een live beurs kunnen organiseren. Exposanten kunnen zich voor deze beurs inschrijven. Voor Nederlandse exposanten is het ook mogelijk om deel te nemen in het Holland Paviljoen van het Nederlands Visbureau.
 
Lees verder
 
Jouw bijdrage in de Verpakkingsspecial 2021?
 
Dit najaar gaat de verpakkingsspecial van EVMI, vol met nieuws en de laatste ontwikkelingen omtrent verpakken, weer mee met alle food titels van Alea Publishers, zoals EVMI, Vismagazine, Vleesmagazine en Bakkers in bedrijf. Ook jouw bijdrage kan in het magazine komen te staan.
 
Lees verder
 
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Winstgevende plannen - In 7 stappen een financieel gezond bedrijf
 
Hoe zou het zijn als winst iets is waar je als ondernemer invloed op hebt en wat je als ondernemer kunt managen? Zodat je wel die vrijheid ervaart waarnaar je verlangt en je de impact kunt maken die je voor ogen had? Deze vraag vormt de basis voor het boek ‘Winstgevende plannen’ van Femke Hogema.
Een succesvol bedrijf start bij het maken van een winstgevend plan. Dit boek beschrijft de weg naar financieel succes in zeven stappen.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 5 | juni 2021
 
De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn haring en routing/interieur. Vismagazine 5-2021 verschijnt 29 juni. Met onder andere:
  • Hollandse haringverkopers over seizoensstart
  • Visverkoop verandert, visafslagen nog overeind
  • Havenzicht houdt eigen haringtest
  • Van Oursouw verruilt zithoek voor open keuken
  • Jan Bootsman weet te relativeren

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2021 Alea Publishers