Niet goed weergegeven? Bekijk hem online
 

Het is zomeropruiming bij jouw binnenhuisadviseur

 

Er is geen zomer waarin we meer tijd thuis zullen doorbrengen dan de zomer van 2020. Een huis waarin je je fijn voelt is daarom nu nóg belangrijker. Een goed moment om je interieur onder handen te nemen, eindelijk die geplande renovatie, nieuwe meubelen of mooie vloer te leggen. Onze binnenhuisadviseurs staan voor je klaar voor al je vragen en voor ieder advies.

De komende weken profiteer je van verschillende acties op NL Label vloeren, zonwering en gordijnen enopDesso en Parade tapijt. Lees in deze nieuwsbrief meer over de actievoorwaarden.

 
 
 
 

Zomerkorting op NL Label vloeren en zonwering

 

Ons eigen NL Label huismerk staat voor het beste kwaliteit van A-merken, voor een betere prijs. Tijdens de zomeropruiming ontvang je hoge kortingen op veel NL Label collecties. Zo krijg je van 15 juni tot en met 31 juli 50% korting op de 2e meter vloeren zoals PVC en 50% korting op de 2e zonwering van NL Label. Vraag jouw Binnenhuisadviseur naar de speciale NL Label vloerenacties.

 
  Bekijk de actie  
 
 
 
 
 

50% korting op 2e meter NL Label gordijnstof

 

Gordijnen zijn echte blikvangers in huis en geven instant sfeer aan een ruimte. Ga voor een soepel vallende lichte stof om het daglicht sfeervol te filteren overdag, of hang gevoerde gordijnen in de slaapkamer voor extra verduistering en privacy. Waar je ook voor gaat, bij de Binnenhuisadviseurs kun je terecht voor álle gordijnen. Op NL Label ontvang je van 15 juni t/m 30 juli zelfs 50% korting op elke 2e meter gordijn, exclusief confectiekosten.

 
  Bekijk de actie  
 
 
 
 
 

50% korting op 2e meter Desso en Parade tapijt

 

Van 15 juni tot en met 31 juli 2020 ontvang je 50% korting op de 2e meter Desso en Parade tapijten. De korting geldt op de gehele collectie, dus er is ruime keuze uit kleuren en dessins! De minimale afname is 3 meter en is exclusief leggen.

 
  Bekijk de actie  
 
 
 
 
 

slim wonen style magazine

 

Het Slim wonen! Style magazine ligt nog in de winkels en is online te bekijken. In deze editie staan slimme oplossingen voor je huis centraal. Dat is vooral nu een goed idee. Of je nu gaan verbouwen, verhuizen of op zoek bent naar duurzame oplossingen, je kan altijd terecht bij de Binnenhuisadviseurs voor persoonlijk interieuradvies.

 
  Bekijk het Style magazine  
 
 
 
 
Jouw Binnenhuisadviseur
 
 
 

Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen, klik dan hier

© Copyright 2020 Jouw Binnenhuisadviseur

Alle rechten voorbehouden

.