Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
haje op twitter
haje logo Banner_hajeshops.nl

Terras Hajé Natuurpark

Wij genieten volop van deze fijne zomerse dagen, ontbijten op ons nieuwe terras in Joure, lunchen met uitzicht over het prachtige Natuurpark en kanoën in Nieuwegein met uitzicht over de weilanden van Tull en 't Waal. Voor ons kunnen deze dagen niet lang genoeg duren. 

Ondertussen werkt ons Culinaire Team druk aan de zomerkaart, waar heerlijke salades en zoete ijsjes niet op mogen ontbreken.


Heeft u een idee voor een zomers gerecht of mist u nog wat op de menukaart? Dan horen/lezen wij dat graag! Komt uw idee of gerecht op de menukaart, dan belonen wij dat met een Hajé waardebon!

Trouwen bij Hajé

Op zondag 1 juli openen Hajé restaurant Natuurpark en Hajé restaurant Nieuwegein van 11.00 tot 16.00 uur de deuren voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Top Trouwlocatie Route. Tijdens deze dag vertellen onze medewerkers u graag meer over alle mogelijkheden en ligt er voor elk bruidspaar een mooie goodybag klaar.

Aanmelden:

Hajé restaurant Natuurpark

Hajé restaurant Nieuwegein

Fotocredits: In een Flits

Giethoorn arrangement

Ontdek Friesland vanuit Hajé hotel Joure en maak een uitstapje naar Giethoorn! 

Giethoorn het Venetië van het noorden, immens populair en pittoresk is het perfecte zomerse uitstapje. Met het Giethoorn arrangement overnacht u 2 nachten in het hotel en geniet u van een prachtige rondvaart door Giethoorn.

Meer informatie of boeken

Wilt u zeker weten dat u deze nieuwsbrief altijd goed ontvangt? Voeg dan info@haje.nu toe aan uw adresboek of de lijst met veilige afzenders. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven bij hajerestaurants.com. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich altijd afmelden.
© Hajé Hotels & Restaurants. Alle rechten voorbehouden.