Kunt u deze email niet goed lezen?
Bekijk hem in uw browser.
De zomer staat weer voor de deur!
 
Door de Corona perikelen zal de vakantie niet voor iedereen zoals gepland zijn. Toch wensen we iedereen een fijne, zonnige en een gezonde zomerperiode toe.
Ons kantoor is gesloten van zaterdag 18 juli tot en met zondag 9 augustus. Voor dringende zaken die écht niet kunnen wachten kun je ons mailen makelaardij@zeeman.nl

Groeten uit....

Natuurlijk zijn wij benieuwd hoe iedereen van zijn of haar vakantie geniet. Blijf je thuis of ga je toch naar een zonnige bestemming?
Wil jij een supertof zomerpakket winnen? Wordt het Playa del Balkonia, Tuinesie of misschien toch La douce France of Bella Italia? Ga je met de caravan, wordt het een hotel of juist een gemoedelijk tentje?
Deel dan met ons jouw leukste zomerfoto in jouw zomerverblijf, en wie weet win jij dat geweldige zomerpakket.  
Hoe? Plaats jouw foto op de facebookpagina van Zeeman Makelaars  of tag ons (#zeemanmakelaars)  in jouw vakantiekiekje op Instagram.

Nieuw in verkoop!

Na de zomer staan er weer een paar mooie nieuwbouwplannen op stapel:

  • Plan Het Nieuwe Glas in Tuitjenhorn:een aantrekkelijke mix van 60 woningen en kavels voor diverse doelgroepen: starters, gezinnen en senioren. Binnenkort tref je alle informatie aan op de website: woneninhetnieuweglas.nl
  • Bangert en Oosterpolder in Blokker: maar liefst zo'n 34 woningen in fase 5A. Hier komen o.a. tweekappers, rij- en vrijstaande woningen en levensloop bestendige woningen. Heb je interesse? Schrijf je dan hier vast in voor de nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan. 
  • Buitenplaats fase 3c in De Goorn: hiervan staat de verkoop gepland voor het komende najaar. Via de website houden we je graag op de hoogte: woneninbuitenplaats.nl. Hier komt voor ieder wat wils; rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.


Je hebt je opgegeven voor de Zeeman Makelaars Nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kan je je (onder aan de nieuwsbrief) uitschrijven.

Ons adres is:
Zeeman Makelaars
Postbus 4030
Hoorn, Noord Holland 1620 HA
Netherlands

Add us to your address book


Copyright © 2020 Zeeman Makelaars, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp