Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen? Bekijk hem online

Zomerse Elegantie

Summer Dinners Neercanne

Geniet van een lunch, aperitief of heerlijk diner in de sfeervolle Mergelgrotten, of neem plaats in de historische terrastuinen met uitzicht op de prachtige Jekervallei. Ervaar de ultieme Château Neercanne beleving en kom na uw avond vol culinaire verrassingen tot rust in een van onze exclusieve suites.

Secret Garden Summer Evenings

Tijdens de Secret Garden Summer Evenings in juli en augustus heten we u van harte welkom voor een culinaire reis door Limburg met een driegangendiner, speciaal voor u bereid door het gepassioneerde team van L’Auberge. Beleef een onvergetelijke avond vol gastronomische verrassingen, waar de schoonheid van lokale producten ontdekt wordt in de historische ambiance van Château Neercanne.

 

The Ultimate Getaway

Met zijn kalme ligging nabij Maastricht midden in het Jeker dal biedt Château Neercanne de ultieme combinatie voor een overnachting en diner. Overnacht in een van de nieuw gerealiseerde luxueus ingerichte suites van Château Neercanne en geniet van een achtgangendiner in het gerenommeerde met een Michelin-ster bekroonde Restaurant Château Neercanne.

 

WHAT'S ON

 

SUNDAY ROAST

14 juli

Sluit de week af met een smaakvolle en ontspannen lunch met vrienden en familie. Proef de verrassende gerechten van onze chef in de wijnkelders van Château Neercanne.

 

Ontdek meer