Aloha!

 

Beste AW’ers,

 

Heb je deze zomer geen vakantieplannen? Niet getreurd, want elke woensdagavond en zaterdagochtend kun je genieten van de (zonnige) trainingen op AW. Of wat dacht je van yoga in de buitenlucht (aanmelden via Elke) op maandag? En daarnaast zijn er nog allerlei andere activiteiten om je op te verheugen deze zomer!

AW Pride windsurfclinic

Voor Amsterdam Pride & Sports doet de sportvereniging op 3 Augustus haar deur open voor nieuwe geïnteresseerden in windsurfen. Sleep dus vooral je vrienden die nog niet windsurfen mee naar AW voor een proefles en om na afloop de sfeer op AW te proeven! 

Ook als meer ervaren windsurfer kun je een plank huren en het water op (minimaal CWO1 niveau).

Kosten voor de proefles zijn 16 euro, voor iedereen vanaf 16 jaar! De training start om 18:00 en is rond 21:00 afgelopen, dus kom op tijd 😉 En neem zwemspullen, handdoek en slippers mee (wetsuit, windsurfplank & zeil en een warme douche zijn aanwezig) 

Meld je aan via een mailtje naar: awamsterdam@gmail.com

Busdag #5 op 14 augustus

Begint de Nieuwe Meer een beetje te vervelen, ga dan vooral eens mee met de busdag. Op 14 augustus is de volgende, aanmelden kan via Michael en de locatie wordt kort van tevoren bekend gemaakt. De Aloha-bus is helaas met pensioen, maar er is vervangend vervoer geregeld. 

Clubkampioenschappen

Op zaterdag 3 september is het weer tijd om alles in de strijd te gooien voor de felbegeerde titel van Clubkampioen 2022. En nu denk je misschien dat je al jaren windsurfervaring nodig hebt om kans te maken op die titel, maar dat is juist helemaal niet zo! 

Ervaren of beginnend surfer? Het maakt niets uit! Er is voor ieder wat wils met leuke (surfgerelateerde) spellen en wedstrijdjes.

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 13.00h, rond 14.00h gaan we van start.

Ook zoeken we nog iemand die de bardienst zou willen doen, schrijf je in via dit formulier.
 

AWeekend

Op Vrijdag 9 september keren we weer terug naar het boerenleven op de camping in Heeg! Na het denderende succes van vorig jaar gaan we weer kamperen, surfen en er een beestenboel van maken. 

Een jaarlijks hoogtepunt voor zowel nieuwe leden als de doorgewinterde windsurfer, dus schrijf je op tijd in via dit inschrijfformulier.
Teken op AW
Een korte maar belangrijke mededeling: er zijn weer teken gespot op AW. Pas daarom goed op en check jezelf na het surfen :)
Geniet van deze zomer en vergeet niet om je in te schrijven voor het AWeekend, want dat wil je echt niet missen! 

Groeten,
Yrla 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Amsterdam Windsurfing, All rights reserved.
De ontvangt deze mail omdat je lid ben van Amsterdam Windsurfing of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief.

Our mailing address is:
Amsterdam Windsurfing
Postbus 75565
Amsterdam, NL 1070 AN
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp