Nieuwsbrief van 5-8-21 6:30:10
Online bekijken

Tijd voor plannen maken en relaxen ...

Fier doorstaat hij elke storm - de ISS vlaggenmast van Formenta

Bij de vuurtoren van Marken staat de vlag fier in top. En als het aan Formenta ligt, blijft dat voorlopig ook zo. De Formenta ISS vlaggenmast met inwendig hijskoord (ISS = Internal Safety System) is gemaakt van duurzaam glasvezelversterkt polyester, een onderhoudsvrij materiaal dat sterkte en een laag gewicht combineert met een glanzende, gladde en vuilafstotende afwerking. Door het inwendige hijskoord is de vlag beschermd tegen diefstal en vandalisme, en wordt het geklapper van het hijskoord voorkomen.
Van bouwval naar duurzaam droomhuis

Van bouwval naar duurzaam droomhuis

Een Haagse jaren '30 woning met veel achterstallig onderhoud vormde een fikse uitdaging voor een koppel zonder kluservaring, maar het eindresultaat mag er zijn: niet alleen van energielabel G naar A++, maar een karaktervol thuis vol wooncomfort. Forbo Marmoleum Cocoa in grijs en blauw past naadloos in het geheel.
Snelle vloerrenovatie met vinyl-designbedekking zonder schade aan ondervloer

Snelle vloerrenovatie met vinyl-designbedekking zonder schade aan ondervloer

PVC vloerbedekking over een massief houten parket dat al sinds mensenheugenis  met boenwas behandeld is en volledig intact gehouden dient te worden? Vervelende bitumenresten? De vloer van een winkelruimte renoveren, zonder dat de winkel gesloten hoeft te worden? Snel een forse verbetering van contactgeluidisolatie nodig zonder veel hoogteverlies? THOMSIT weet raad.
Draadloos beveiligingssysteem van Chubb

Geef inbrekers geen kans

Een beveiligingssysteem: een veilig gevoel, dat inbraak en brand gedetecteerd worden, ook wanneer je niet thuis bent. Wie denkt dat daarvoor een verbouwing nodig is, wordt door Chubb blij verrast: het draadloze Chubb beveiligingssysteem is eenvoudig aan te leggen en uit te breiden met diverse componenten, van brandmelder tot complete domotica-oplossing. En voor het gemak via een app te besturen en te raadplegen.
Nieuwenhuis.nl, vakwerk voor vloeren

Vloerrenovatie vergt vakwerk

Voordat er een nieuwe afwerking of vloerbedekking op een vloer aangebracht kan worden, moet de oude eraf, bij voorkeur zonder de ondergrond te beschadigen en met minimale overlast. Nieuwenhuis.nl is gespecialiseerd in voorbereiden en voorbewerken van ondergronden ten behoeve van betonreparatie, vloerreparatie, vloerrenovatie of vloerherstel. Met een uitgebreid eigen machinepark, een sterk team aan vaklieden en een keur aan technieken is er bijna geen klus die niet geklaard kan worden.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.