Diy: make-over voor oud tuingereedschap | Zo lok je de koninginnenpage | zalige zomerse salades
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
<p>Akelei: ins & outs</p>

Akelei: ins & outs

Alles over de beste standplaats voor akelei. Plus: vermeerderen of zaaien?

Afbeelding
 

binnenkijken

Spaanse finca

 

De muren zijn weliswaar spierwit, ze hebben vriendelijke rondingen, karakteristieke bobbels en knusse nisjes. Van de oude finca aan de Costa Blanca hebben Inge en Gert Jan een plek gemaakt met een warme inrichting in een koele setting.

 
 
 

bloementuin

Deze planten bloeien lang

 

Hoe fijn is het om maandenlang te genieten van bloemenpracht in je tuin of op je balkon? Én natuurlijk van de insecten die je daar een plezier mee doet. 

 
 

vlindergeluk

Zo lok je de koninginnenpage

 

De koninginnenpage is de grootste dagvlinder van Nederland. Inmiddels heb je overal kans deze beauty te zien. Maar hoe krijg je ‘m nu in je eigen tuin of op je balkon….?

 
Afbeelding
 

advertorial

Ontdek de beste uitjes in de natuur

 

Deze zomereditie van In Eigen Land biedt 124 pagina’s aan reisinspiratie, van de mooiste wandelingen in stiltegebieden tot de gezondste slaapplekken. Blader door heerlijke foto’s en praktische tips voor zowel korte uitjes als lange vakanties in Nederland. Bestel nu voor slechts € 4,99 met gratis verzending.

 
 
 

diy

Make-over voor je oude tuingereedschap 

 

Als de jaren gaan tellen, mag oud (roestig) tuingereedschap met pensioen. Geef ze een mooie oude dag als tuinaccessoire. Een hark wordt een kapstok, een spitvork een hotel voor insecten. 

 
 

gevarieerd & gezond

Zalige zomerse salades

 

Zodra het wat warmer is, smullen wij van een salade als avondmaaltijd. Van kruidensalade met blauwe bessen tot een feestelijke piepersalade, of toch liever een gegrildepeersalade? Dit zijn onze favorieten. 
Foto: Erik van Lokven

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest