ZOMERTIJD
VROEGEBOEKER OF LASTMINUTE?
De zomer is officieel begonnen en voor veel mensen duurt het niet lang meer tot ze vakantie hebben. Maar hebben die vakantiegangers hun verblijf ook al geboekt, of wachten ze liever nog even tot het bijna zo ver is? Zelf nog op zoek naar een lekkere zonnige of avontuurlijke lastminute vakantie deze zomer? Hebben we voor je!
OP VAKANTIE OF REIZEN?

Sommige mensen gaan op vakantie, anderen ‘reizen’. Die laatste groep denkt wezenlijk anders te zijn, maar is net zo goed toerist als die eerste groep. Dat authentiek thee drinken met de locals of slapen in een bedoeïenentent in de woestijn is even zo hard in scène gezet als de Abba-show in een viersterrenresort. Ruud Welten, schrijver van Het ware leven is elders, filosofie van het toerisme, zet in Filosofie Magazine uiteen waarom niemand toerist wil zijn en iedereen het is.

SNUFFELEN MAAR

Niks leukers dan op vakantie lekker snuffelen op een vlooienmarkt! Oude boeken die bijna uit elkaar vallen, designer tassen en de meest onnodige hebbedingetjes gaan mee terug naar huis. We kunnen er uren zoet mee zijn. Daarom hebben wij de leukste vlooienmarkten in Europa voor je op een rij gezet. Zoeken maar! Problemen op reis? Tegenwoordig kan je ook via Whatsapp contact op nemen met buitenlandse zaken.

REISAGENDA & REISWIJZER

De zomer is nu echt aangebroken en mocht je nog altijd niet weten waar je heen wilt op vakantie dan is de oplossing in zicht! Zeker wanneer je pas single bent geworden is een vakantie zoeken en boeken niet zo eenvoudig. Wat wil je in deze fase van je leven? Een beetje rust of juist avontuur? De reiswijzer helpt je eenvoudig een keuze te maken en op de reisagenda of bij de lastminute vakanties krijg je vast een lumineus vakantie idee! 

STRESS

Er even helemaal tussenuit. Nieuwe plekken bezoeken en verder geen verplichtingen. Dat is vakantie toch? Met kinderen erbij is dat toch allemaal wat ingewikkelder. Zeker voor kleine kinderen is vakantie niet alleen maar leuk: die ‘moeten’ flexibel zijn en vooral héél veel geduld hebben. Want de reis kan lang duren, en dat kan stress opleveren. Een fijne, relaxte eenoudervakantie deze zomer? Tips!

SINGLEREIZEN

Helaas pindakaas, je bent (weer) single en  je had toch eigenlijk je zinnen gezet op een fijne vakantie. Thuisblijven is natuurlijk een optie, maar om echt even je zinnen te verzetten in een andere omgeving is op vakantie gaan een aantrekkelijker alternatief. Ben je altijd samen met je partner op vakantie geweest dan is de eerste keer op vakantie als single even wennen. Maak er een fantastische zomer van!