Nog beter communiceren met je huisdier, 3 tips van de dierentolk | 100 jaar worden? Zo doen ze dat in de Blue Zone
Zin Magazine 9

Zin Magazine 9

Enquête: we voelen ons 12 jaar jonger dan we zijn!
Zin
9x cinema onder de sterren
De leukste openluchtbioscopen

De zomeravonden zijn de perfecte tijd om te genieten van films in de buitenlucht. Vanaf een dakterras, in een openluchttheater, op een plein of met je voeten in het zand. De openluchtcinema en buitenbioscoop zijn het ideale avondje uit!

Zin
Gastblog met dierentolk Michelle Vertriest
3 tips die de verbinding met jouw huisdier versterken

Dieren communiceren via energie. Ze voelen, ruiken en nemen waar. Ze baseren hun acties op gevoel en dus op jouw energie op dat moment. Vertoont jouw (huis)dier ongewenst gedrag? Leer communiceren vanuit je gevoel. In een gastblog deelt dierentolk Michelle drie tips die jou en je huisdier helpen de verbinding te versterken. Ook maak je kans op een gratis fotoreading.

Zin
100 jaar worden?
Zo doen ze dat in de Blue Zone

Er zijn een paar plekken in de wereld waar mensen ouder (en gezonder oud) worden dan elders, zogenoemde Blue Zones. Anne Elzinga en haar man Ronald gingen vorig jaar juli op vakantie naar Sardinië. Een nog groen eiland in coronatijd. Toen ze begin augustus terugkeerden, was Italië grotendeels oranje. Maar hadden ze in het Sardijnse dorp Seulo, zo’n Blue Zone, wél het geheim van een lang en gezond leven leren kennen.

Zin
5 augustus is het Nationale Oester Dag
Een ode aan onze parels uit de zee

Voor de één een pure delicatesse, terwijl de ander griezelt bij de gedachte aan het naar binnen slurpen van een glibberig, zilt weekdier. Ze mogen er dan niet smakelijk uitzien, toch zou je eens een oester moeten proberen, want ze hebben een positieve invloed op ons immuunsysteem. Morgen is het Nationale Oester Dag, geen beter moment om onze parels uit de zee in het zonnetje te zetten. Glaasje bubbels erbij en slurp away.

Zin
De hyperrealistische oogpotloodtekeningen van een jonge Texaan
Masterpieces in kleurpotlood

Hij is pas 19 jaar oud, maar de Amerikaanse Jose Vergara uit Texas - alias Redosking - doet met zijn hyperrealistische oogpotloodtekeningen niet onder voor de allergrootste kunstenaars. ‘Toen ik ogen begon te tekenen, wist ik niet eens hoe ik kleurpotloden moest gebruiken. Tegen de tijd dat ik klaar was met het tiende oog, had ik het gevoel dat ik alles ter wereld kon tekenen.’

Zin
Interview met dichter Emma Crebolder
En win haar nieuwe bundel ‘Uitlichten’

‘Oogt bescheiden, maar maakt grote vragen los,’ zei Piet Gerbrandy eens. De antwoorden die dichter en afrikanist Emma Crebolder (1942) op vragen formuleert zijn dat beslist ook. Kort maar veelzeggend. In Uitlichten maakt ze de voorlopige balans van haar dichtersleven op. Een bundel die jij kunt winnen.

Zin
Bestseller cadeau
Gewetenloos van Karin Slaugther

Ontvang nu de nieuwste thriller van Karin Slaughter t.w.v. € 22,99 cadeau bij een abonnement op Zin Magazine! Elke 4 weken genieten van je eigen Zin Magazine én de thriller Gewetenloos van Queen of Crime bij je thuisbezorgd. Je profiteert van maar liefst 47% korting!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden