ZOMERVAKANTIE
TOPVAKANTIE MET PUBERS
Op vakantie gaan met je puber kan een behoorlijk uitdaging zijn, zeker als alleenstaande ouder. Voor je het weet vlieg je elkaar om de haverklap in de haren en hebben jullie onenigheid over drankgebruik en te laat bij de tent komen.. Daarom deze tips voor een topvakantie.
VAKANTIE TRENDS 2019

Waar willen Nederlanders het liefst hun vakantie doorbrengen, en wat zijn de huidige reistrends? Google publiceert elke zes maanden de Google Travel Monitor. Dit is een analyse van het online zoekgedrag van Nederlandse gebruikers op het gebied van reizen en vakanties. Uit het doorlopende onderzoek van reistrendwatcher Tessa aan de Stegge blijkt dat we in 2019 vaker kiezen voor een bewuste invulling van onze vakantie.

BETAALBARE VAKANTIE

Ben je nog druk op zoek naar een leuke, betaalbare en nieuwe vakantiebestemming? In dat geval hebben we een aantal unieke bestemmingen voor je op een rij gezet. Ook jij wilt wanneer je op reis bent het liefst zo min mogelijk geld uitgeven. Maar ja.. er zit altijd wel wat tegen en voor je het weet ben je weer een hoop centen armer. In dit artikel vertellen we je de meest voorkomende fouten tijdens het boeken van een vakantie en most important: hoe je die bij je volgende reis kunt vermijden.

ONTDEK MALAWI

Om de big five te spotten heb je vast nog niet gedacht aan Malawi. En toch is dit een uitstekende keus voor een verre vakantie als het gaat om het bekijken van wildlife. Het Liwonde National Park is een van de mooiste parken van Malawi en sinds de ondersteuning van African Parcs is ook de stabiliteit voor mens en dier weer hersteld. De roofdierpopulatie groeit erg goed, met de eerste cheetawelpjes die spelend rondlopen in het park. De weelderige natuur en het enorm aantal olifanten, nijlpaarden, vogelsoorten en de Big Five niet te vergeten, maakt je bezoek tot een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring.

LIEFDE OP VAKANTIE

Heel wat singles zoeken actief of juist terloops nog naar dat ene maatje, die echte liefde waarmee ze hun leven kunnen delen. Maar wat nou als je niet zo van het online daten bent en ook geen echte kroegtijger? Dan kom je misschien niet zo gek veel nieuwe mensen tegen.  Denk daarom eens aan een fijne vakantie!

SINGLES ZOALS JIJ

Eén van de belangrijkste redenen om een singlereis te boeken, is dat je graag gelijkgestemden treft tijdens je singlevakantie. Maar hoe weet je of dat het geval is bij de singlereis die je op het oog hebt? En kun je er op een of andere manier zelf nog voor zorgen dat je de kans op gelijkgestemden tijdens je reis vergroot? Een aantal tips!

</