De Knutselkookclub! De kinderclub in Amsterdam
side-left-titel.jpg NIEUWSBRIEF Knutselkookclub | 25-06-2018 sie-right-title.jpg
below-h1.jpg
 
Beste ouders,

Nog 4 weken en het is alweer zomervakantie! In de zomervakantie hebben we een zomerstop met de kookclubs. Dit geldt dan natuurlijk ook voor de abonnementen, vandaar dat jullie minder betalen deze maand. Gelijk met het nieuwe schooljaar (1 september) gaan dan ook de kookclubs weer van start. De eerste twee weken hebben we leuke vakantiedagen waarvoor we nog een paar plekjes hebben. http://www.knutselkookclub.nl/haarlem/clubs/vakantiedagen/

Op dit moment zijn wij druk met papierwerk want er ligt een aanvraag bij de gemeente om van de Knutselkookclub een officiële Kook-BSO te maken. In principe is alles akkoord en ga ik er van uit dat we in september van start kunnen als officiële BSO. Echter, kan dit tot 12 weken duren en is het nog even afwachten of dat gaat lukken of dat het misschien nog iets langer duurt. 

Op dit moment zijn we, zoals je weet, een hobbyclub met ophaalservice. En zijn de maandabonnementen 57,50 per maand + 15 euro voor de eventuele ophaalservice. Dit kan niet opgegeven worden aan de belastingdienst.

Straks als BSO zal ons uurtarief 7,30 excl. vakantiedagen en 7,25 incl. vakantiedagen zijn. Dit is bruto wat duurder maar deze kosten kunnen dan wel opgegeven worden aan de belastingdienst.

Naast administratieve en personele veranderingen zal er overigens niet heel veel veranderen. De doordeweekse lessen blijven gewoon hetzelfde als altijd. En we blijven een maximum van 16 kinderen aanhouden. Maar de vakantiedagen zullen we dan bijvoorbeeld wel altijd opvang aanbieden. Als je nu geen gebruik maakt van de ophaalservice, hoef je dat straks ook niet te doen. En als je nu geen gebruik maakt van de vakantiedagen, hoef je dat straks ook niet te doen. Maar, het kan wel.

Als de BSO nog niet helemaal rond is gaan we natuurlijk gewoon nog even door onder de noemer hobbyclub.  Dus de kookclub start sowieso weer vanaf 1 september.

Op dit moment ben ik de lijsten aan het maken voor volgend jaar. Graag hoor ik van jullie of jullie kinderen ook weer van de partij zijn en of er nog veranderingen zijn.

En als laatste: deze week 

Vrolijke groet en als er vragen of opmerkingen zijn hoor ik dat graag!

Knutselkookclub
Anne Bos / Emily van Rijn
amsterdam@knutselkookclub.nl / haarlem@knutselkookclub.nl
06-27652697 / 06-17449478
 
content-bottom.jpg
Ga snel naar www.knutselkookclub.nl
 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Knutselkookclub · Baron Tindalstraat 246 · 1019 TZ · Amsterdam, Noord-holland 1019 TZ · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp