De belastingvrije schenking van een ton die kort na de financiële crisis werd ingevoerd was direct populair. Komend jaar blijft slechts een kwart van
Nextens
Zonder jubelton nog voldoende mogelijkheden voor belastingvrij schenken
 
Zonder jubelton nog voldoende mogelijkheden voor belastingvrij schenken
Bron: NRC

De belastingvrije schenking van een ton die kort na de financiële crisis werd ingevoerd was direct populair. Komend jaar blijft slechts een kwart van de zogenaamde jubelton onbelast. 

 
Meld je aan voor Fiscaal Professional van het Jaar 2022!
 
Meld je aan voor Fiscaal Professional van het Jaar 2022!
Redactie Nextens

Ben jij of ken jij iemand die past in het profiel van De Fiscaal Professional van het Jaar? Meld jezelf of iemand anders dan aan.

 
PwC nieuwe accountant ASML
 
PwC nieuwe accountant ASML
Bron: FD

Nederlands trots: chipmachinemaker ASML heeft voor PricewaterhouseCoopers (PwC) gekozen als nieuwe huisaccountant. PwC volgt in 2025 KPMG op. Dat heeft het bedrijf uit Veldhoven vrijdag bekend gemaakt. 

 
Antwoorden op vragen over afhandeling belastingzaken na overlijden
 
Antwoorden op vragen over afhandeling belastingzaken na overlijden
Bron: Rijksoverheid

Toegang tot het portaal MijnBelastingdienst Zakelijk vervalt bij overlijden. 

 


Deze e-mail is gestuurd naar newsletter@newslettercollector.com door Nextens, een handelsnaam van LNRS Data Services B.V.

Wil je de Nextens Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kan je jezelf
hier 
afmelden of beheer je e-mailinstellingen. Onze nieuwsbrieven blijf je gewoon ontvangen. Hiervoor kan je je onderaan in elke nieuwsbrief afmelden. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door LNRS Data Services kan je vinden in onze Privacy Policy.

Disclaimer
Deze e-mail mag uitsluitend worden gebruikt door de geadresseerde of andere personen binnen de organisatie van de geadresseerde die bevoegd zijn om kennis te nemen van de informatie die deze e-mail bevat ("de beoogde ontvanger"). Het kan vertrouwelijke informatie bevatten. Het kopiëren, verspreiden of ander gebruik van deze e-mail of de inhoud ervan door een andere persoon dan de beoogde ontvanger kan een inbreuk zijn op het burgerlijk recht of strafrecht en is ten strengste verboden. Als je niet de beoogde ontvanger bent, neem dan zo snel mogelijk contact op met de afzender.

Alle diensten worden verricht door LNRS Data Services B.V. op basis van onze algemene voorwaarden die je kunt raadplegen, printen en downloaden.

 
Nextens | LNRS Data Services B.V. | Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam
KVK nummer: 33293475