Nieuwsbrief
 

Zonnepanelen installeren: negen veelvoorkomende fouten

Welke fouten worden veel gemaakt bij het installeren van zonnepanelen?

Lees verder

NEN 1010: wat zou u willen veranderen?

‘Als u iets mocht veranderen aan NEN 1010, wat zou het dan zijn?’ Deze vraag stelde Installatie Journaal aan een aantal installateurs.

Lees verder

Renoveren naar energieneutraal in hoger tempo

Hoe kan de enorme renovatieopgave waarvoor de Nederlandse bouw- en installatiesector zich geplaatst ziet worden gehaald? Hoe kan het tempo omhoog? Hoe bouwen we sneller, goedkoper en efficiënter en met minder overlast?

Lees verder
Advertorial

Draka lanceert Cable App

De app is geschikt voor elke installatiemethode en bevat alle standaard meetmethodes van NEN1010, maar gaat veel verder. Naast de juiste kabeldiameter berekent Cable App ook een financieel en ecologisch alternatief. De gratis app is beschikbaar voor mobiel, tablet en desktop.

Meer informatie

‘Verlichting krijgt een totaal andere functie’

Caspar Norg van Uw Duurzame Installateur bracht een bezoek aan de beurs Light + Building. Hem viel op dat verlichting een totaal andere functie krijgt.

Lees verder

Nederlanders niet klaar voor energietransitie

Zo’n driekwart van de Nederlanders verwacht dat de komende tien jaar zijn/haar energiehuishouding zal veranderen. Maar de kosten om het huis volledig van duurzame energie te voorzien, schatten ze veel te laag in.

 

Lees verder

Meer nieuws

Gewone gebouwen binnen één dag slim >>
Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs onder één dak >>
App voor slimme kabelberekeningen >>
Sneller kabels trekken >>
‘Potentieel witte leds is beter te benutten’ >>
Bekijk al het nieuws

Partnernieuws

Sprinklerinstallaties in BIM: een vliegende start

Snel en gedetailleerd sprinklerinstallaties engineeren; dat is de kracht van BIM-software voor sprinklermodelleurs. Zo gebruikt het sprinklerteam van Unica dagelijks de sprinklermodule van Stabicad om BIM-projecten een vliegende start te geven.

Lees verder

Zonnepanelen: zo houd je ze schoon

De zonnigste maanden van het jaar staan voor de deur. De komende zes maanden zorgen gemiddeld voor 75 procent van de jaarlijkse opbrengst van een zonne-energiesysteem, maar dan moeten de zonnepanelen wel schoon zijn. Tips van Libra Energy voor de juiste manier van schoonmaken.

Lees verder
Advertorial

HaloX® inbouwbehuizing voor beton

HaloX® is een compleet behuizingssysteem voor gietbouw, prefabbouw of latere installatie. De inbouwbehuizing voor licht en geluid is modulair en flexibel in alle inbouwdiameters en -diepten. HaloX® is vormvast, heeft een optimale warmteafvoer en een hersluitbare, gereedschapsloze combi-invoer voor 19, 20 en 25 mm buizen. De drukvaste tunnel maakt apparatuur aansluiten makkelijk.

Dat is installeren volgens Attema.

Blog

Light + Building mag je als installateur niet meer missen!

De beurs Light + Building wordt iedere 2 jaar beter bezocht. Dit jaar waren er ruim 220000 bezoekers op de grootste licht- en gebouwautomatiseringbeurs ter wereld, die van 18 tot 23 maart in Frankfurt gehouden werd.

Lees verder

Whitepaper

Installatie van zonnepanelen: negen veel gemaakte fouten

In deze whitepaper aandacht voor negen veel gemaakte fouten bij het installeren van zonnepanelen. Hiervoor is onder meer gesproken met ervaren professionals die talloze opleveringsinspecties hebben verricht en storingen verholpen. Wat kwam er naar boven?

Lees verder

Vacatures

Je bent een ervaren onderhoudsmonteur die van...>>
Als Junior Accountmanager word jij onderdeel ...>>
Ben jij die vakbekwame monteur die onze jacht...>>
Een uitdagende baan, met veel verantwoordelij...>>
Als rechterhand van onze projectmanagers ontw...>>
Bekijk hier alle installatie-banen
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Voorwaarden | Privacy statement