Nieuwsbrief
 

Zonnepanelen monitoren, hoe doe je dat?

Eigenaren van zonnepanelen willen vaak in een oogopslag weten hoeveel ze op een zonnige dag hebben opgewekt.

Lees verder

Meterkast krijgt grondige make-over

Hoe ziet de verdeler van de toekomst eruit? Daar gaat het over tijdens de Hager Update kennissessie van 23 januari in ’s-Hertogenbosch.

Lees verder

“Zonne-energie doe je er niet even bij”

Egbert Gramsbergen ziet als geen ander de potentie van zonne-energie. Volgens hem kunnen installateurs een flink stuk van deze koek meepikken.

Lees verder
Advertorial

Kom thuis op Elektro Vakbeurs!

Elektro Vakbeurs is thuiskomen voor Elektro professionals en zorgt ervoor dat u met een agenda vol afspraken en een hoofd vol inspiratie huiswaarts keert. Bovendien, met op zak een portefeuille vol nieuwe kansen! De afsluiter van het jaar waar een beurs wordt gecombineerd met kennis, inspiratie, innovatie en beleving. Vraag direct tickets aan met code 61700025192. www.elektrovakbeurs.nl

Vraag direct uw gratis e-tickets aan

‘Installateurs kunnen met prefab units snel en makkelijk grote markt bedienen’

Veel fabrikanten en groothandels werken aan de ontwikkeling van prefab verwarmings- en ventilatie-units voor de woningbouw.

Lees verder

Het grootste zonnedak van Nederland

Belegger en ontwikkelaar Segro voorzag het dak van een van zijn distributiecentra van zonnepanelen. Het gaat om een dak van 43.900 vierkante meter.

Lees verder

Meer nieuws

NEN 1010: aarding en vereffening >>
Do’s en don’ts brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties >>
Ramen met zonnecellen: wat is de potentie? >>
Verdienmodellen batterijopslag worden snel beter >>
Spie neemt Alewijnse Retail over >>
Bekijk al het nieuws

Partnernieuws

Moet een zonne-energiesysteem geaard worden?

Heeft u vragen over het installeren van zonnepanelen? Libra Energy geeft u wekelijks op Installatiejournaal.nl uitgebreid advies, praktische tips en deelt de belangrijkste trends op het gebied van duurzame energie.

Lees verder

VR en BIM: Op virtueel bouwbezoek met Kersten Retail

Bij Kersten Retail speelt Virtual Reality een belangrijke rol. Vooral bij het overdragen van kennis profiteert het installatiebedrijf van de vele voordelen die de technologie biedt.

Lees verder
Advertorial

Openingsmelder voorkomt warmteverlies

Het raam gaat open en de verwarming staat aan. Het gevolg is warmteverlies en energieverspilling. Dit is te voorkomen met de openingsmelder van Delta Dore. Bij het openen van een raam schakelt de verwarming dan op vorstbescherming. Als het raam wordt gesloten, schakelt de verwarming automatisch weer aan. De openingsmelder sluit u draadloos aan op de verwarmingsregeling.

Klik hier voor meer informatie.

Blog

Technici de schoolbanken inkrijgen: 4 tips

Uit onderzoek van ROVC blijkt dat werknemers in de technische sector weinig behoefte hebben aan theoretische opleidingen.

Lees verder
Advertorial

Dit zou u moeten zien, maar niet in uw eigen bedrijf

Op elk moment kan een vlamboog in een elektrische verdeelinstallatie ontstaan. Oorzaak van stroomuitval en beschadiging van uw apparatuur. Het duurt slechts enkele milliseconden, maar kan mensen in ernstig levensgevaar brengen.
Deze video laat zien wat er gebeurt bij een vlamboogincident in een verdeelsysteem. En ontdek hoe Eaton’s innovatie de veiligheid van mensen waarborgt en bedrijfsp...

Lees meer

Whitepaper

Alles over prefabunits met warmtepompen

Prefab units met warmtepompsystemen voor woningbouw zijn een trend. Warmtepompleveranciers spelen hiermee in op de behoefte aan kant en klare producten, zoals die is ontstaan door vraag bij installatiebedrijven.

Lees verder

Vacatures

Ben jij een proactieve techneut met een passi...>>
Lamson Group is een innovatieve technisch die...>>
Als storingmonteur bij Vistaprint ben je net ...>>
Bekijk hier alle installatie-banen
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Voorwaarden | Privacy statement