Goudkleurige zonnebloem ketting voor een mooie actieprijs 🌞
 
Beste ,
Wat hebben we een mooie Paasdagen beleefd. Je houdt dit heerlijke gevoel nog even vast met onze zonnige aanbiedingen. Bekijk  ze hieronder.

* Deze acties zijn geldig zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot vrijdag 26 april 12:00 uur.
Stralende zonnebloem ketting - levenslust en geluk
Deze goudkleurige zonnebloem ketting is een stralend sieraad.  Wist je dat de zonnebloem een spiritueel symbool is voor levenslust en geluk? Profiteer nu van de aanbieding.

Van 11,95 voor 9,95

Bekijk hier
Afbeelding zonnebloem ketting
Armbandje klavertje vier - geluk tijdens examens
De schoolexamens komen eraan. Een armbandje met een echt klavertje vier brengt misschien net dat beetje geluk dat je nodig hebt. Eco harshangers zijn uniek. Er zijn er geen twee hetzelfde omdat het echte klavertjes 4 zijn.

Van 4,50 voor 4,25

Bekijk hier
Afbeelding klavertje vier armbandje
Spiritueel gelukskoordje - hang het in huis
Hang dit kleurrijke gelukskoordje in huis. Met de spirituele symboliek van de vis (onderbewuste), kaurischelpen (vruchtbaarheid), een windbel (energie en nieuw begin) en vier kleine belletjes (vuur, aarde, lucht en water).

Van 6.95 voor 5,50

Bekijk hier
afbeelding gelukskoordje
Engeltje van liefde inspiratie - kom op ideeën
Weet je het even niet meer? Dit engeltje van liefde is handgemaakt van gele glasparel. De kleur geel van het engeltje helpt je om helder te denken en verstandige besluiten te nemen.

Van 2,50 voor 1,95

Bekijk hier
afbeelding enegeltje van liefde inspiratie
De leukste spirituele webshop
Spiritualiteit is helemaal niet zweverig. Iedereen heeft wel vragen waarop hij of zij antwoorden wil. Spiritualiteit betekent daarnaast dat je jezelf wilt ontwikkelen en dat je wilt groeien. En natuurlijk heeft spiritualiteit een kunstzinnige kant. Je hoeft niet in engelen te geloven om ze mooi en decoratief te vinden. En je hoeft geen boeddhist te zijn om mandala’s te tekenen. Zoek je een persoonlijk cadeautje? Dan is een spiritueel hebbedingetje vaak heel toepasselijk. Wil je alles weten over het assortiment van Webshop Dagelijkse Gedachte, de leukste spirituele webshop? Klik hier.
Jouw gegevens aanpassen
Beste , je ontvangt deze aanbieding op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com als klant van Webshop Dagelijkse Gedachte. Heb je vragen? Mail dan naar service@dagelijksegedachte.shop of bel met 0031 (0)71 542 55 92. Wil je jouw gegevens aanpassen? Klik hier. Wil je niet meer profiteren van onze onze aanbiedingen? Klik hier.
Webshop Dagelijkse Gedachte, Brugwacht 150, 2353DP Leiderdorp, Netherlands