Nieuwsbrief van 18-5-21 6:30:13
Online bekijken

Na zo'n koud voorjaar is de zon van harte welkom, maar ...

B&B-gasten hebben controle over daglicht, uitzicht en privacy met deze fraaie schuifpanelen

De woning van Marcel en Monique is strak en landelijk tegelijk. Om een aangenaam binnenklimaat te creëren voor de gasten koos het architectenbureau van Reeven bewust voor de architecturale schuifpanelen DucoSlide. In de tuin van Bed & Breakfast De Olm in Kaatsheuvel staat een bijzondere boom. Deze olm bleef bij de kap voor de bouw van de woning van de familie de Rooij gespaard. Nu heeft de olm alle ruimte om zichzelf te ontplooien.
Oververhitting vermijden met buitenzonwering én intensieve ventilatie

Oververhitting vermijden met buitenzonwering én intensieve ventilatie

Ja, zelfs op warme zomerdagen is het mogelijk om de binnentemperatuur in woningen, kantoren en scholen op een natuurlijke en duurzame manier draaglijk te houden. Renson engageert zich op dat vlak met een slimme totaaloplossing van dynamische buitenzonwering en intensieve ventilatie of ‘nachtkoeling’. Belangrijk is wel om daar vanaf het eerste ontwerp van een woning rekening mee te houden.
Een beter milieu begint bij jezelf! Een veel gebruikte uitspraak die AVZ-Group omzet in actie.

Duurzaamheid als fulltime verantwoordelijkheid

We hebben steeds vaker last van extreem weer; stortregen, zware stormen, maar juist ook lange drogere en hete perioden. Natuurlijke en menselijke invloeden zorgen voor deze klimaatveranderingen. Om klimaatveranderingen tegen te gaan, is actie nodig. Een beter milieu begint bij jezelf! Een veel gebruikte uitspraak die AVZ-Group omzet in actie. De focus ligt op duurzame productontwikkeling en certificaten, CO2 footprint reductie en belangrijke regelgeving die van toepassing is op de zonweringbranche.
Structurele zonwering en energieneutraal bouwen

Structurele zonwering en energie neutraal bouwen

Gebouwen moeten aan steeds uitdagender eisen voldoen zoals BENG (bijna energieneutraal bouwen), TOjuli (beperking van de kans op temperatuuroverschrijding) of BREEAM. De uitdaging is om zonder het gebruik van energie, natuurlijke bronnen te gebruiken om tot het optimale resultaat te komen. Een belangrijke tool hiervoor is buitenzonwering.
Themapagina Zonwering

Meer over zonwering op onze themapagina

Natuurlijk, we zijn blij dat hij eindelijk weer eens lekker schijnt, de zon. Maar misschien wordt het komende zomer wel weer net zo warm als vorig jaar... en dan kun je maar beter voorbereid zijn. Met de juiste zonwering houdt u een groot deel van de warmte buiten. En wat er niet aan warmte binnenkomt, hoeft u ook niet weg te koelen. Win-win, toch?
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.