14 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Zooplus komt met eigen marktplaats
[Nieuws] Webshop in dierenbenodigdheden Zooplus werkt momenteel aan een eigen marktplaats. Dat doet het bedrijf om zijn assortiment te verbreden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Holy Moly Pizza kan weer op pad
[Nieuws] De ‘Pizzeria op wielen’, die begin april failliet verklaard werd, kan weer de weg op. Volgens de oprichter van Holy Moly Pizza, Ben van Duijn, is deze doorstart mogelijk dankzij een combinatie van vertrouwen in het concept en nieuwe financiële middelen.
twitter facebook linkedin
lees verder
De goedkoopste vouwdozen bij de Verzendverpakkingenshop.nl
[Advertorial] Op de Verzendverpakkingenshop vind je tijdelijk de goedkoopste Amerikaanse vouwdozen. Leverbaar in zowel enkel- als dubbelgolf. Enkelgolf vouwdozen zijn ideaal voor lichtere producten, terwijl dubbelgolf vouwdozen extra stevigheid bieden voor zwaardere en kwetsbare items. Door de juiste verzenddoos te kiezen, zorg je ervoor dat jouw producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.
image
image
Bol decennium lang favoriete retailmerk van Nederland
[Nieuws] Platform bol is voor het tiende jaar op rij tot nummer één retailmerk van ons land uitgeroepen. De recente naamswijziging gooide echter bijna roet in het eten. ‘Na het schrappen van de toevoeging “.com” is een deel van de consumenten in de war geraakt.’
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Matthijs Visch is de nieuwe ceo van de Bijenkorf
[Nieuws] Na 12 jaar is er een nieuwe ceo bij de Bijenkorf: Giovanni Colauto geeft het stokje door aan Matthijs Visch. ‘Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van de Bijenkorf en het bedrijf naar een volgende fase te leiden.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Super Early Bird korting CrossBorder Event
[Advertorial] Als je nu een ticket koopt voor het CrossBorder Event ontvang je maar liefst 100 korting! Tijdens het event op 17 september komen diverse onderwerpen aan bod. Denk aan e-commerce in het buitenland, inzet van marketplaces en merkopbouw over de grens. Je wordt bijgepraat over de laatste tips en tricks voor het ondernemen in het buitenland. Zien we jou op 17 september?
image
image
Sparkles: ‘We blazen een aardig partijtje mee’
[Interview] Het e-commercelandschap is veranderlijk. Dat is elk jaar terug te zien in de Twinkle100. Ook in de meest recente editie staan weer nieuwe organisaties. In Twinkle lichten we opvallende nieuwkomers in de lijst uit en deze keer spreken we met Sietze van der Wal, medeoprichter en cco van e-commerceplatform Sparkles.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bestel nu je ticket voor Shopping Today
[Advertorial] Shopping Today is het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden. Bestel nu je ticket en profiteer van 100 euro Super Early Bird korting. Zien we jou op donderdag 10 oktober?
image
image
Bigshopper neemt softwarebedrijf Conversify over
[Nieuws] Bigshopper heeft de overname van het softwarebedrijf Conversify aangekondigd. Hiermee wil het platform nog efficiënter innovatieve advertentie- en dataoplossingen aan webwinkels aan gaan bieden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.