Nieuwsbrief van 18-12-18 7:14:00
Online bekijken

Themanieuwsbrief Inbraakbeveiliging

Rolluiken van Wessels Rolluikenfabriek bieden transparante zekerheid

Wilt u zich veilig voelen en er zeker van zijn dat uw pand en goederen goed beschermd zijn tegen inbraak en vandalisme? Dat kan met inbraakwerende rolluiken van Wessels Rolluikenfabriek! Van rolluik tot schaarhek, dicht of transparant. Wessels heeft voor elk pand de juiste oplossing.

IDIS camera-observatietechniek is echt anders

CCTV is zoveel meer dan alleen het observeren en vastleggen van camerabeelden. Diverse bedrijven als PostNL en Albert Heijn maken al jaren gebruik van de IDIS totaaloplossing voor bijvoorbeeld procesmonitoring.

 

Wat zijn de vooroordelen over inbraakwerende deuren?

Een inbraakwerende deur blijft een belangrijk onderdeel in uw totaal veiligheidsplan tegen agressie en fraude. Wellicht stelt u zichzelf de vraag: Is de norm volgen dan voldoende om het beste resultaat te behalen? Houdt de inbraakwerende norm ook rekening met het gebruik van zware inbraakwerende deuren...

Rhino Telescooppalen zijn multi-functioneel inzetbaar

Voor het beveiligen van roldeuren, gevels en als preventieve voorziening ter voorkoming van het stelen van voertuigen en het veroorzaken van grote schades aan gevels. Tevens kunnen pleinen en wandelboulevards tijdelijk worden afgezet met de Rhino Telescooppaal.

keyTec zorgt voor optimale bescherming van uw woning

Met intelligente technologieën biedt Winkhaus een scala aan hoogwaardige producten en systeemoplossingen voor de toegangsorganisatie van gebouwen. De gepatenteerde keyTec mechanische sluitsystemen bieden optimale bescherming tegen onbevoegde toegang in woning- en objectbouw. Ze vallen verder op door hun gebruiksgemak.

OmniSlide inbraakwerende schuifdeur zorgt voor fraaie entreeoplossing op maat

Inbraakwerende schuifdeuren van Boon Edam zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen, waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt. In veel gevallen wordt een inbraakwerende entree zelfs vereist door de verzekeringsmaatschappij of wordt er een korting op de premie verleend indien een inbraakwerende entree wordt toegepast.

Veiligheid voorop met inbraakwerende lichtkoepels van JET BIK

Veiligheid is een belangrijk issue. Niet alleen voor comfortabel woongenot, ook bedrijfsgebouwen moeten buiten werktijden veilig afgesloten ziijn. Het Bouwbesluit stelt eisen op dit punt. Bereikbare daklichten moeten volgens NEN 5087 in een nieuwbouwsituatie inbraakwerend worden uitgevoerd conform NEN 5096 weerstandsklasse 2. De BIK Lichtkoepel Inbraakwerend is een samengesteld product dat voldoet aan die norm.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.