Bekijk de nieuwsbrief online
28 mei 2020

Agenda


4 juni **last minute** 
Basiscursus ziekenhuismanagement voor aios
2 dagen

18 juni
Basiscursus ziekenhuismanagement voor aios
2 dagen

18 juni
Basics van management en beleid
3 dagen

16 september
Medisch management in het ziekenhuis
9 dagen

16 september
Speak up dear!
2 dagen

22 september
Effectief communiceren
9 dagen

23 september
Tijdbesparend vergaderen
1 dag 

24 september
Time- en stressmanagement
1 dag

24 september
Overtuigend overkomen
3 dagen

24 september
Leergang ziekenhuisfinanciën
6 dagen

28 september
NVMM basis ziekenhuismanagement aios
2 blokken van 7 dagdelen

29 september
Basiscursus ziekenhuismanagement voor aios
2 dagen
De Academie op LinkedIn De Academie op LinkedIn
De Academie op Twitter De Academie op Twitter

 Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar

De afgelopen periode hebben we dit vaak gehoord, gedacht en gezegd. Om dit te ondersteunen hebben we veel initiatieven en tips gedeeld. Over hoe zorgprofessionals voor hun mentale gezondheid kunnen zorgen en hoe we elkaar onderling kunnen ondersteunen en versterken. Daar zullen we zeker mee doorgaan!


 
Voor velen was het ook een tijd van reflectie; een belangrijk onderwerp in de documentaire ‘My Year of Living Mindfully’ van bekroond gezondheidsjournalist Shannon Harvey. Zoals beloofd wordt deze film kosteloos aangeboden door BFC Mindfulness & Compassie. Bekijk de film

De film is beschikbaar tussen 27 mei t/m 3 juni.
 
Onze trainingen en opleidingen in het najaar sluiten naadloos op dit thema aan. Zo organiseren we de introductiecursus Zorg voor elkaar, start het Programma Compassievol medisch leiderschap en zijn er verschillende masterclasses. Aan de slag met intervisie? Ook dat faciliteren we vanaf dit najaar.
 
We zijn heel blij dat we weer kunnen starten en dat we mooie locaties hebben gevonden, die coronaproof zijn. Maar natuurlijk kunnen onze trainingen ook incompany verzorgd worden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
 Masterclass persoonlijk leiderschap


Naar klinisch leiderschap, op eigen kracht en koers
Groei en ontwikkeling naar klinisch leiderschap, op eigen kracht en koers. In de soms hectische dynamiek van alledag raak je jezelf ‘makkelijk’ kwijt. Hoe hou je dan focus op wat van algemeen en persoonlijk belang is en daarin effectief te functioneren?

Gynaecoloog en hoogleraar Medisch Management en leiderschap Carina Hilders over de masterclass: “Deze masterclass geeft handreikingen om de eigen energiebalans te bewaken, naast kennis en vaardigheden om het klinische leiderschap verder te ontwikkelen.”

Plaats Zwolle. Prijs leden FMS en VvAA: € 745,- (€ 765,- niet-leden). Duur 1 dag. 
NU INSCHRIJVEN

 Introductiecursus Zorg voor elkaar


Focus op functioneren en ontwikkeling met de juiste HR-instrumenten
Vergroot uw kennis en praktische vaardigheden rondom het thema duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling: van beleid tot en met instrumentarium. Leer tijdens deze introductiecursus gericht HR-instrumenten in te zetten voor de groei van de medisch specialist, het team en de organisatie.

Plaats Utrecht. Prijs leden FMS en VvAA: € 1.535,- (€ 1.640,- niet-leden). Duur 2 dagen.
NU INSCHRIJVEN

 Programma Compassievol medisch leiderschap


Wat houdt compassievol medisch leiderschap in en hoe kunt u dit als medisch professional bewust inzetten? Ervaar welke positieve effecten dit heeft op teamwerk, uw eigen veerkracht en die van collega’s en patiënten.

Wij bieden u in samenwerking met BFC Mindfulness & Compassie een goedverzorgd tweedaags programma aan op een prachtige locatie, met inspirerende en ervaren workshopbegeleiders.

Start 19 november, Conferentiecentrum Samaya in Werkhoven. Kosten: leden FMS en VvAA € 2.150,- (€ 2.295,- niet leden). Duur 2 dagen incl. hotelovernachting.
 
NU INSCHRIJVEN

 Aan de slag met intervisie



Wilt u met intervisie aan de slag? De Academie biedt geaccrediteerde intervisie aan, begeleid door gekwalificeerde coaches uit het netwerk van De Academie. De Academie verzorgt ook incompany intervisiebegeleiding.
 
MEER INFO

 Op zoek naar een aanvullende training?

Ontdek de do’s en don’ts  bij onderhandelingen, leer overtuigen of ontwikkel leiderschapskwaliteiten door onze trainingen en masterclasses.
BEKIJK AGENDA
De Academie voor Medisch Specialisten is een samenwerkingsverband van:
Copyright ©  Academie voor Medisch Specialisten 2019

Uitschrijven van deze nieuwsbrief    Voorkeuren aanpassen