Nieuwsbrief van 4-2-21 6:30:10
Online bekijken

Efficiënte oplossingen voor de ideale temperatuur

MAGNUM HeatBoard (E) zorgt voor warme houten vloeren

Hout, parket en laminaat zijn duurzame en sfeervolle producten die steeds meer worden toegepast. De vraag naar een verwarmingssysteem voor deze vloeren heeft geleid tot de ontwikkeling van dit nieuw technologisch hoogwaardig product. MAGNUM HeatBoard is direct toepasbaar onder hout, parket of laminaat.

ATAG Zone: creëer een comfortabele thuiswerkplek

We zitten midden in het stookseizoen en veel Nederlanders zijn genoodzaakt (vaker) thuis te werken. Daarom is het juist nu erg effectief om te kijken hoe een woning efficiënt kan worden verwarmt. In een eerdere publicatie gaven we aan dat het mogelijk is met ATAG Zone. Met ATAG Zone realiseer je een verlaging van het energieverbruik en vermindering van de CO2-uitstoot, naast het comfort van individuele temperatuurregeling in iedere afzonderlijke kamer.

Jaga Low-H2O, radiatoren voor energiebesparend verwarmen

Jaga Low-H2O radiatoren besparen energie en zijn supergeleiders voor directe warmte. Deze radiatoren bevatten letterlijk weinig water en ook de watertemperatuur in de radiatoren is lager dan bij traditionele radiatoren. Hiervoor maakt Jaga gebruik van de Low-H2O warmtewisselaar, een hoogtechnologische supergeleider, gemaakt van hoogwaardige aluminium en koper.

Plan in vijf stappen elektrische verwarming

Met de ePLANNER heeft ETHERMA een unieke tool ontwikkeld om snel en eenvoudig online elektrische vloerverwarming en infraroodverwarming te plannen. In vijf simpele stappen wordt een volledig leg- en installatieplan voor het project opgesteld. Behalve het indelen van de vloerverwarming of infraroodpanelen in de ruimte, is er ook en calculatietool ingebouwd.

Optimaal comfort met RAUTHERM vloerverwarming/-koeling

In een woning of werkomgeving wil je het beste feelgood-klimaat creëren. Temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Met REHAU-vloerverwarming begeef je je op het gebied van Smart Comfort. Complete, betrouwbare en ergonomisch goed doordachte systemen voorzien van slimme technische details om zowel de installatie als service zo snel en smart mogelijk te maken.

Kolomradiator Zehnder Charleston

Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De bouwwijze van elementen geeft Zehnder Charleston een transparant uiterlijk en tijdloze elegantie. De kolomradiator zorgt voor behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een comfortabele oase. Zehnder Charleston biedt een grote keuze aan modellen. Voor bestaande aansluitingen zijn vervangingsmodellen leverbaar.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.