Zorgeloos op vakantie met Holiday Extras

2 years ago


Text only:

Zorgeloos op vakantie met Holiday Extras | Toerkoop
Online versie | Afmelden
 
 
 
Slim op reis met Holiday Extras!
Holiday Extras biedt u een ontspannen en goedkoop begin van uw vakantie aan met parkeerplaatsen en hotels bij lucht- en cruise havens door heel Europa. Alle parkeerplaatsen zijn gereserveerd en hebben hoge veiligheidsstandaarden waar wij ook garant voor staan. Holiday Extras biedt ook toegang aan tot airport lounges wereldwijd.
 
 
Verzekerd van parkeerplaats en hotel
 
Holiday Extras biedt zowel parkeerplaatsen en hotels bij de terminal aan, als ook parkeerplaatsen en hotels in de omgeving van de lucht- en cruise haven. Deze parkeerplaatsen zijn inclusief transfer van en naar de luchthaven.
Meer info
 
 
Laat uw auto parkeren en bespaar tijd
 
Verder kan je bij Holiday Extras ook het populaire valet service parkeren boeken, waarbij de auto bij de terminal door een parkeermedewerker wordt overgenomen en bij terugkomst op de afgesproken plaats weer terug staat bij de terminal. Tijdens je vakantie staat de auto op een beveiligde parkeerplaats op de luchthaven geparkeerd. Een snelle en gemakkelijke service, waarbij geen transfer van toepassing is.
Meer info
 
 
Alles in één aanbiedingen voor het gezin
 
Op de luchthavens bieden wij verschillende hotels aan met leuke aanbiedingen, zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om in het hoogseizoen voor €75,- een 2p kamer, incl 14 dagen parkeren en transfer van en naar de luchthaven te boeken. Verder hebben de meeste hotels ook interessante kinderaanbiedingen, zo zijn er in een aantal hotels 2 kinderen op de kamer van de ouders gratis bij te boeken. Mocht je nu een late terugkomst hebben en dan gebruik willen maken van de overnachting en vooraf parkeren, ook dat is mogelijk.
Meer info
 
 
Lekker ontspannen in de lounge
 
Holiday Extras biedt vanaf nu ook toegang aan tot luchthaven lounges wereldwijd, waar je de wachttijd kan doorbrengen na de check- in of tijdens een langere transfer op een veel leukere manier dan op de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. De lounges zijn inclusief koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi, relaxstoelen en speciaal voor de kinderen is er een speelhoek.
Meer info
 
 
In samenwerking met:
 
 
 
Rijnlaan 8
8032 BA Zwolle
tel. 038-4533300
info@joland.nl
 
Volg ons op facebook!
 
Website
Afmelden
 
 
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Door op deze link te klikken wordt uw adres uit de adressenlijst verwijderd.

Toerkoop.nl

Categories: Holidays Aircraft | Aviation Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019