Door een korte vakantie kon hij even afstand nemen van zijn werk, maar de zorgen om zijn leden werden er bij Laurens van de Noort niet minder om. De directeur van Vastgoed Belang doet een oproep voor steun aan kleine verhuurders en pleit nogmaals voor een meer neutrale vorm van ‘subsidie’ in het woondomein.
Vastgoedmarkt
woningen
Online versie
Zorgen bij Vastgoed Belang; vooral om kleine belegger
Door een korte vakantie kon hij even afstand nemen van zijn werk, maar de zorgen om zijn leden werden er bij Laurens van de Noort niet minder om. De directeur van Vastgoed Belang doet een oproep voor steun aan kleine verhuurders en pleit nogmaals voor een meer neutrale vorm van ‘subsidie’ in het woo>>
Lees verder >
Wegblijven expats drukt nu landelijk huur in vrije sector
Nieuwe huurders van een vrijesectorhuurwoning in hartje Amsterdam waren in het vierde kwartaal van 2020 bijna 10 procent goedkoper uit dan een jaar eerder. Dit blijkt uit cijfers van Pararius, een platform waarop veel gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen worden aangeboden. 
Lees verder >
‘Boerenerven openen de weg naar kleine woonprojecten’
Het concept zelf van wonen in woongroepen op voormalige boerenerven wint snel aan aandacht. ‘Dit concept verdient de aandacht van ontwikkelaars, vastgoedfinanciers, investeerders en gemeenten,’ aldus Pieter Parmentier.
Lees verder >
Huiseigenaar zwaarder belasten? ‘Wereld op zijn kop’
Lees verder >
Vakantiewoning brak records bij notaris in aanloop naar nieuwe overdrachtsbelasting
 
Lees verder >
Van gebiedsverbod tot omgevingstoets: Zo roepen gemeenten verkamering halt toe
Lees verder >
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright