Bekijk en bestel: Munt voor de zorg
Beste meneer / mevrouw Do
Tijdens de coronapandemie is nog duidelijker geworden hoe waardevol de inzet van de Nederlandse zorgprofessionals is. Als blijk van waardering slaat de Koninklijke Nederlandse Munt, in opdracht van het Maastricht UMC+, een speciale Munt voor de Zorg. Deze speciale uitgifte wordt geleverd in een speciale coincard inclusief een Nederlandse 2 euromunt. En u kunt hem nu bestellen!

Eerbetoon aan alle zorgmedewerkers
Huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, thuiszorginstellingen en zorgcentra hebben het tijdens de coronapandemie drukker dan ooit. Toch werken alle zorgmedewerkers hard om iedereen te blijven voorzien van goede zorg. Van chirurg tot schoonmaker en van verpleger tot medewerker in de thuiszorg: iedereen in de zorg heeft zijn of haar steentje bijgedragen. Het zijn deze mensen die de zorg in Nederland naar een hoger niveau tillen!

Bestel een speciaal bedankje voor een zorgmedewerker!
De Munt voor de Zorg bestaat uit een coincard met een exclusieve penning en een Nederlandse 2 euromunt. Via een eerdere online campagne heeft de Koninklijke Nederlandse Munt de namen verzameld van zorgmedewerkers. Deze namen komen terug op zowel de coincard als de penning. Aan de voorzijde van de penning staat de tekst 'Samen sterk in de zorg'. Als een cirkel eromheen zijn handen afgebeeld die elkaar vasthouden.
 
Op zoek naar een unieke manier om een zorgmedewerker te bedanken? Dat kan dankzij de tekst: ‘Bedankt ... voor de goede zorg', die zich bevindt op de keerzijde van de coincard. Op de puntjes vult u zelf een naam in. Bestel de Munt voor de Zorg online!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Munt voor de zorg
Privacy  •  Voorwaarden