‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie

CULTURELE
ZONDAGEN

 
QCZ Queer

Kom kijken, luisteren, leren en genieten

Utrechtse queer cultuur in al haar diversiteit

Zondag 8 oktober
Culturele Zondag Queer staat dit weekend in het teken van jezelf mogen zijn. Er is een divers programma samengesteld (in samenwerking met het Utrecht Queer Culture Festival dat vrijdag start) om je te laten kennismaken met, te laten verdiepen in en te laten genieten van Queer cultuur. Ontmoet leuke mensen, ga in gesprek, leer van elkaar en dans met elkaar.

Je krijgt in deze nieuwsbrief weer een sneak peek van het programma, op de website staat het complete programma van deze laatste Culturele Zondag van dit jaar.
We zien je graag zondag! 
Bekijk het hele programma
 
Screenshot at

Storytelling by Soula

Zondag 8 oktober
Soula maakt deel uit van het Mezrab-team van verhalenvertellers en presentatoren. Haar werk onderzoekt thema's als migratie, geslacht, erbij horen, identiteit, macht, empowerment en vrijheid. Ze probeert te verbinden, te veranderen, mensen aan het lachen te maken en zichtbaar te maken wat onzichtbaar is gebleven. Ze wil het zich herinneren.
 
Screenshot at

Pan~// Catwalk

Zondag 8 oktober
Wat zegt die ‘tweede huid’ over ons? Draagt de mens kleding of wordt de mens door kleding gedragen?
Dompel je onder in een onophoudelijke stroom van kledingwissels ondersteund door een eenmansorkest met viool en loopstation, geïnspireerd op componisten als Hauschka en Philip Glass.
Bekijk deze voorstelling
 
Check dit programma
   
ORG Still

NFFxQFFU: Queer Shorts

Zondag 8 oktober
Het Nederlands Film Festival en Queer Film Festival Utrecht maakten een mooie selectie van films. Eerder vertoond tijdens NFF Queer Day. Ook zijn de winnaars van de tweede editie van The 10 Minute Challenge te bewonderen op het grote doek. Na afloop staan de makers klaar om al jouw brandende vragen te beantwoorden.
 
QCZ Queer

Queer Talks

Zondag 8 oktober
Er wordt altijd veel over queer mensen en thema's gesproken, maar niet altijd horen we het volledige of juiste verhaal.
Tijdens de Queer Talks gaat Shay Kreuger (Radio2/RTL Boulevard) in gesprek over een aantal belangrijke queer thema's en onderwerpen met mensen uit de queer gemeenschap.
Check dit programma
 
Check dit programma
   
Screenshot at

PANN x Jong&Out

Zondag 8 oktober
Een plek waar je kan dansen op je favoriete queer hitjes en jezelf op een veilige manier kan ontdekken. Ontmoet andere jongeren of kom gezellig samen: PANN is de plek to be!
Zien we jou op dit <18 LHBTQIA+ event?
 
Screenshot at

Luz Bravo

Zondag 8 oktober
Kom zondag in het Stadhuis  luisteren naar de 27-jarige Luz Bravo, een soulvolle R&B zangeres. Zelfliefde, diversiteit en solidariteit liggen haar nauw aan het hart en dat hoor je terug in haar muziek.
Reserveer je kaartje
 
Check dit programma
   
Utrecht logo klein

Contact

Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht
030 2323080
info@culturelezondagen.nl
www.culturelezondagen.nl


Facebook    YouTube    Instagram

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst