Met één telefoontje is uw verre reis geregeld!
 
Facebook   Twitter   Blog   Blog
Lees online
Zuid-Afrika op haar mooist -   19 januari 2018
 
Zuid-Afrika op haar mooist
Met zijn indrukwekkende diversiteit aan natuur en gevarieerde dierenrijk wordt Zuid-Afrika ook wel ‘een wereld in een land’ genoemd. Ontdek de magie van een overnachting in de Afrikaanse bush of maak een tocht langs een van de mooiste kusten ter wereld rondom Kaapstad. In deze nieuwsbrief vindt u een greep uit ons Zuid-Afrika aanbod.
 
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht
16-daagse privé autorondreis - incl. vlucht
Ontdek de schoonheid van de Panorama Route, ga of safari op zoek naar de Big 5 in het Kruger Park en maak een wandeling door de majestueuze Drakensbergen.
vanaf € 1452 p.p.
Bekijk deze reis
Highlights Zuid-Afrika en Swaziland
16-daagse privé autorondreis - incl. vlucht
Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ook de panoramische tuinroute, of culinair genieten in de wijnregio en Kaapstad behoren allemaal tot de hoogtepunten van uw reis.
vanaf € 1926 p.p.
Bekijk deze reis
De Verborgen Plekjes van Zuid-Afrika
18-daagse privé autorondreis - incl. vlucht
Ervaar een andere kant van Zuid-Afrika en ga op ontdekkingstocht naar het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige land. U verlaat grotendeels de gebaande paden en komt op plaatsen, waar de natuur nog ongerept is. Ontdek bijvoorbeeld, De Hoop een uniek natuurreservaat waar land, zee en walvissen elkaar ontmoeten.
vanaf € 1763 p.p.
Bekijk deze reis
Kaapstad, Olifanten en Wijnregio
17-daagse privé autorondreis - incl. vlucht
Tijdens deze autorondreis bezoekt u de prachtige Westkust van Zuid-Afrika. De reis brengt u naar Kaapstad, de Karoo, Addo NP, de beroemde Tuinroute, de struisvogel hoofdstad Oudtshoorn, Route 62 en Stellenbosch. U heeft 2 overnachtingen in luxe safari tenten en sfeervolle accommodaties.
vanaf € 1803 p.p.
Bekijk deze reis
Boek snel en krijg € 100 extra korting!

Rondreizen, reizen op maat en strandvakanties. Profiteer nu van € 100 extra korting per boeking! Bovenop de reeds scherp geprijsde reizen, ontvang je deze extra korting op alle rondreizen en maatwerkvakanties v.a. € 1250 p.p.

Voorwaarden:

  • Boekingsperiode: 18 januari 2018 t/m 31 januari 2018
  • Geldig voor rondreizen en maatwerkreizen
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met reischeques
  • Boekingen met minimaal 2 personen en minimale reissom van € 1250 p.p.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met reischeques en de USA-Canada familiekorting
  • De korting wordt achteraf op uw factuur verwerkt. Indien u online boekt zult u de € 100 korting niet direct in uw bevestiging zien, deze wordt in mindering gebracht op uw definitieve factuur
f
333travel 
Productieweg 2 3481 MH Harmelen
0348 441951
Facebook   Twitter   Youtube   Blog   Pinterest   Pinterest