Zwarte Cross 2020 geen doorgang vanwege coronavirus
 

Beste Zwarte Crosser

Helaas moeten wij je meedelen dat de Zwarte Cross 2020 geen doorgang zal vinden vanwege het coronavirus. De persconferentie van minister-president Rutte van gisteravond gaf ons als organisatie eindelijk duidelijkheid. Achter de schermen gingen wij er al wel voorzichtig vanuit, net als jullie waarschijnlijk, maar toch is het werkelijk verschrikkelijk spijtig...
 
Wat bevinden wij ons als aardbewoners in een ontzettend rare, verwarrende en spannende periode. Het is niet te bevatten wat er zich op dit moment afspeelt op onze planeet. Hoewel wij balen als een stekker (en dat is nog zachtjes uitgedrukt) is de Zwarte Cross nu niet het allerbelangrijkste. Hopelijk lezen jullie dit bericht allemaal in goede gezondheid. Mocht dat niet zo zijn, dan wensen wij jullie enorm veel sterkte en beterschap. Uiteraard wensen wij iedereen in jullie omgeving hetzelfde.
 
Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig
Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de Zwarte Cross 2021. Deze zal plaatsvinden van 15 t/m 18 juli. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten willen inleveren dan is dit ook mogelijk van 2 juni t/m 30 juni. Wij hebben een uitgebreide FAQ opgesteld met betrekking tot je kaarten. Deze vind je op zwartecross.nl. Lees deze alsjeblieft goed door voordat je ons mailt. Mocht jouw vraag er echt niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.
 
Mocht je het vanaf vandaag wat rustig vinden op onze onlinekanalen: dat kan kloppen. We hebben besloten hier een stap terug te nemen tijdens de crisisperiode.
 
Wij wensen iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door de gevolgen van het coronavirus enorm veel sterkte toe. Tot slot spreken wij graag een woord van dank en respect uit voor iedereen die werkt in de zorg. Niet normaal wat deze mensen voor indrukwekkende klus klaren. Daar valt een festival organiseren volledig bij in het niet. Grote klasse, petje af en dank jullie wel voor jullie onmetelijke inzet!
 
Namens al onze medewerkers: Hou je taai en het allerbeste. Hopelijk tot in 2021 en dan knappen we er dubbel zo hard op!
 
Feestfabriek Alles Komt Goed BV
Ga naar zwartecross.nl voor meer informatie

Online actie voor de goede moed

De Achterhoek staat #samensterk

De Achterhoek is ons thuis. Daar houden we de moed er zo goed mogelijk in gedurende deze corona-tijden, zo goed en kwaad als dat gaat. Daarom hebben we met REGIO8 het initiatief #samensterk opgezet. We zitten er samen in, maar komen er ook #samensterk weer uit! Doe ook mee en gebruik het kader voor je Facebook-profielfoto, ons kekke Instafiltertje, de raamposter in de edities van Achterhoek Nieuws en hang natuurlijk je Achterhoekse Vlag uit! #samensterk #julliekunnenhet
Lees er alles over op onze website
VOLG DE ZWARTE CROSS OP FACEBOOK, INSTA, TWITTER EN YOUTUBE EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
YouTube
Twitter

Het laatste nieuws over Tante Rikie

Uit het leven van La Rikie 

Ik presenteer: het bouwpakket voor jouw eigen miniatuurdraagstoel. Je hebt slechts een Nozemfles nodig, een paar prikkers en wat lege keukenrollen. Succes!
In tijden dat het tegenzit kijk ik graag terug. Liefst met een fotoboek op schoot. Gewoon lekker mijmeren en de boel de boel laten. Hier geniet ik van m'n werk op de Zwarte Cross, een jaar of twintig geleden. Wat vliegt de tijd!

RIKIE ZEI: VOLG MIJ

Facebook
Instagram
Twitter

Het laatste Nozem Oil nieuws

Zonder smering loopt alles naar de tering!

Nozemtip: Koop een literfles met oliespuit, drink hem tot de laatste druppel op, mieter er desinfecterende handgel in, oliespuit er weer op en je hebt de stoerste desinfecterende pomp op aarde... Klik op de afbeelding voor de video.

MEER OVER NOZEM OIL VIA ONZE FACEBOOK, INSTA, TWITTER EN WEBSITE

Facebook
Instagram
Website
Twitter

Helaas! We gaan deze zomer niet 'ver weg van de grijze massa'

Mañana Mañana 2020 geen doorgang vanwege coronavirus

Op 6 april lieten we weten dat Mañana Mañana 2020 geen doorgang zal vinden vanwege het coronavirus. We vinden het verschrikkelijk spijtig. Het is helaas niet anders…

Het hele bericht lees je hier

VOLG MAÑANA MAÑANA OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN TWITTER EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
Twitter

De wereldkampioenen van morgen bloggen bij ons

De Zwarte Cross talententuin

Shana schreef deze week haar blog voor het Achterhoek Nieuws. Zij neemt jullie dan ook nog een keer mee naar het afgelopen seizoen. Na het WK in Valkenswaard waren voor haar alle wedstrijden afgelast. Toch gaat ze niet bij de pakken neerzitten en traint ze dagelijks door met het schema dat ze van haar trainer ontvangt. 

Naar blog
Victor hoopt dat hij, ondanks deze situatie, zijn middelbareschooltijd goed kan afsluiten. Het raceseizoen zou voor hem begin april van start gaan. Ondanks dat dit niet het geval is probeert hij wel echt zijn conditie op peil te houden door op verschillende manier te trainen.

Naar blog
Monique zit ook thuis nu Papendal dicht zit, maar ondanks dat heeft zij thuis genoeg middelen om toch door te kunnen trainen. Toch blijft zij veel last houden van haar schouderblessure. Verder hoopt ook zij haar examen van de middelbare school te kunnen halen. 

Naar blog
Ibrahim woont weer in Groenlo bij zijn familie. Hier is het voor hem een stuk rustiger en daardoor kan hij hier op dit moment beter trainen en tot rust komen. Farhaan heeft er dus weer een trainingsmaatje bij thuis. Hij blijft thuis dan ook fanatiek verder trainen en houdt zich aan de schema’s die hij wekelijks ontvangt. Trainen is natuurlijk niet het enige wat ze doen, want ook school gaat gewoon door via digitale lessen. 

Naar blog
Casper heeft speciaal voor jullie een vlog gemaakt, waarin hij laat zien hoe een #trainingathome-sessie er voor hem uitziet. Ook geeft hij jullie een tip mee voor hoe je je familie, tijdens het trainen, op de hoogte kan houden in deze gekke tijd. 

Naar blog
Tristan deelt een toffe aflevering van DH SPY met jullie. Daarin zie je hoe zijn trainingskamp in Zuid-Frankrijk eraan toeging. 

Naar blog
Over de Zwarte Cross Talententuin: Heb je net zoveel respect als wij voor jonge ambitieuze talenten die er alles voor opgeven en alles voor doen om de top te behalen? Zo’n doel komt je niet aanwaaien, daar moet je keihard voor werken. Wij vinden daarom dat de jonge helden die besluiten he-le-maal voor hun sport te gaan, een extra steuntje in de rug verdienen. En als wij daarbij kunnen helpen, dan doen we dat graag! Steun ze ook en volg hun blogs. Via ons én via hun eigen (socialmedia-)kanalen! 

De Achterhoek mooier maken met de beste ideeën

Stichting Pak An

Een bijzonder verhaal uit een bijzondere tijd: via stichting Pak An kennen onze kameraden van Grolsch Distilleerderij de Bronckhorst. Laatstgenoemde 'brouwt' desinfecterende gel uit Grolsch Kanonbier. 

Lees in deze column hoe de samenwerking tot stand kwam. Volg Stichting Pak An, het initiatief van Grolsch en de Zwarte Cross voor een mooiere Achterhoek voor inspirerende projecten en toffe verhalen. 
VOLG STICHTING PAK AN, HET INITIATIEF VAN GROLSCH EN DE ZWARTE CROSS, VOOR EEN MOOIERE ACHTERHOEK VOL INSPIRERENDE PROJECTEN EN TOFFE VERHALEN
Facebook
Instagram
Website
LinkedIn
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je uit