Zwarte Cross lanceert Tante Rikie's TWEEDE
onmundig mooie verhalenboek

Maar liefst 29 schrijvers, waaronder Gerda Havertong, Siem en Luuk de Jong, Arnon Grunberg en Guus Hiddink, schreven een kinderverhaal voor het Achterhoekse kinderboek. Het boek telt in totaal 116 pagina's en is prachtig geïllustreerd, kijk maar: 
Maar dat is nog niet alles! Naast het leesboek is er ditmaal ook een luisterboek-variant gemaakt van het boek. Verder zijn alle verhalen vertaald naar het algemeen beschaafd Achterhoeks. We willen voorkomen dat alle streektalen verdwijnen en dus ook het Achterhoeks. Wil je weten wie er allemaal mee hebben gewerkt aan het lees- en luisterboek? Klik op de link hieronder. 
Check www.zwartecross.nl/kinderboek
Aanstaande zaterdag wordt Tante Rikie's tweede onmundig mooie verhalenboek in stijl gelanceerd, in de vorm van een drive-thru. Daarom is het op deze dag mogelijk voor de liefhebbers om tussen 12.00 en 16.00 uur het Achterhoekse kinderboek en andere merchandise te kopen bij het festivalterrein van de Zwarte Cross, bij Uitspatting de Besselinkschans (Heringsaweg 18 A, te Lievelde). Eén gelukkige koper maakt kans op een Gouden Crosser-munt: levenslang gratis toegang tot de Zwarte Cross. Bovendien worden de eerste 100 boeken door Tante Rikie gesigneerd. 
 
Rijd je door onze drive-thru? Neem dan al onze coronamaatregelen in acht. Alle informatie hierover lees je in ons nieuwsbericht. 
Lees hier het hele nieuwsbericht
Daar is ‘ie dan: De Spotify-playlist van Gaycafé ‘De Kast’! Glitters op, spandex aan, kleurtje in je haar en gaan met die banaan! Met deze lijst is het gegarandeerd feest. Laat jezelf (thuis) lekker gaan op de foute discobeats, alleen of met max. 2 personen bezoek. Vanaf drie personen noemen wij het een feestje! Go!. 
Volg Zwarte Cross op Spotify en check al onze playlists
VOLG DE ZWARTE CROSS OP FACEBOOK, INSTA, TWITTER EN YOUTUBE EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
YouTube

Het laatste nieuws over Tante Rikie

Uit het leven van La Rikie 

Twitter is al jaren op sterven na dood, als ik de deskundigen mag geloven. Nou, Donald Trump, Atze de Vrieze en ik-zei-de-gek geven onverdroten vol gas in 280 tekens! Volg mij, of als je geen Twitter hebt, klik gewoon eens naar mijn pagina. 
Ik tweet dus ik ben

RIKIE ZEI: VOLG MIJ

Facebook
Instagram
Twitter

De 'Z' zit weer in de maand

Het is NoZember!

De 'Z' zit weer in de maand en dat betekent dat je de hele maand kans maakt op toffe prijzen. Volg Nozem Oil op social media en doe mee!
Maak bijvoorbeeld kans op een op maat gemaakte stickerset van Double D Designs, waarmee je jouw brommer, scooter of crosser kan wrappen.

𝗪𝗮𝘁 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝗮𝗿𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗼𝗲𝗻? Plak een Nozem-sticker op een unieke plek, maak een foto en zet ‘m in de reacties onder de Facebook-post van Nozem. Meedoen kan t/m maandag 23 november, daarna zullen wij een winnaar kiezen.

Geen tweewieler om te wrappen? Geen probleem, er is meer te winnen! Koop deze maand een literfles Nozem Oil en vul je gegevens in op www.nozemoil.nl/nozember, dan maak je iedere dinsdag kans op een zelfgekozen item uit de Nozem-webshop.

ALS JE NIETS WIL MISSEN VAN NOZEMBER VOLG JE NOZEM OIL VIA ONZE FACEBOOK, INSTA, TWITTER EN WEBSITE

Facebook
Instagram
Website
Twitter

Ver weg van de grijze massa

Het laatste festivalnieuws van Mañana Mañana!

De hel van 2014

Collega Dinand G. uit T. herinnert zich de hel van 2014 nog levendig. Een ware zondvloed viel ons ten deel, en als noeste arbeider in de nachtshift deed Dinand er alles aan om het festival van een aardverschuiving te redden. Lees en huiver. 

Lees deel 4 van 'Backstage bij Mañana Mañana' hier
VOLG MAÑANA MAÑANA OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN TWITTER EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
Twitter

De wereldkampioenen van morgen bloggen bij ons

De Zwarte Cross Talententuin

Wij vinden dat jonge sporthelden die besluiten he-le-maal voor hun sport te gaan, een extra steuntje in de rug verdienen. En als wij daarbij kunnen helpen, dan doen we dat graag! Steun ze ook en volg hun blogs. Via ons én via hun eigen (socialmedia-)kanalen!
Schaatser Casper heeft te horen gekregen dat er een kruis door de marathonkalender van 2020 is gezet. Een te verwachten besluit, maar toch flink balen natuurlijk. Zoals Casper zegt: ‘’We hebben het er mee te doen en verzetten onze bakens naar het nieuwe kalenderjaar. Houd moed, #alleskomtgoed.’’
Ga naar de Zwarte Cross Talententuin

Zonder nieuwe ideeën staat de Achterhoek stil

Stichting Pak An

Er bruist van alles in de grijze massa van vele Achterhoekers. Wie helpt je als je een geniaal idee hebt om de Achterhoek een stukje mooier te maken, maar je hebt niet de ervaring of middelen om het uit te voeren? Who you gonna call? Stichting Pak An!
Midden in de coronacrisis een onderneming opstarten? Amber Hofstede en Lidy Hungerink doen het gewoon! Ze hebben de handen in één geslagen en geven vanaf nu dans- en theaterlessen bij Danthé dans theater. En heb jij nou ook zo’n tof idee of zoek je een beetje inspiratie in deze rare tijd? Kijk op onze website.
 
Naar anpakken.nl
KOM ANPAKKEN, HELP ANPAKKEN OF VOLG ONS
Facebook
Instagram
Website
LinkedIn
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je uit