De Home Edtion is verlengd!

Goed nieuws voor de zwembaden! De Zwem4daagse Home Edition gaat nog even door! We hebben besloten om de actie door te zetten tot en met eind oktober vanwege de vele positieve reacties van de zwembaden. Dus ook in de herfstvakantie kan er nog steeds gezwommen worden voor de enige echte nationale Zwem4daagse medaille. Kijk op onze website naar de mogelijkheden en download de communicatie-uitingen. Gebruik deze content in jullie communicatie richting zwembadbezoekers (nieuwsbrief, social media en website).
 

Organiseer je nog een Zwem4daagse evenement en heb je de datum nog niet doorgegeven? Doe dat dan snel! Zo kunnen wij jullie optimaal helpen bij de ondersteuning richting jullie evenement. Meld je hier aan

Home Edition website
Winactie badmuts Kira Toussaint

Zoals jullie al voorbij hebben zien komen heeft Kira onze ambassadeur ook de Home Edition volbracht. Velen zijn de uitdaging aangegaan en hebben net als Kira deelgenomen. Onze ambassadeur had een leuke oproep achtergelaten voor haar volgers. Zo hebben wij drie badmutsen van haar ontvangen om te verloten. We hebben vele enthousiaste zwemmers gezien die ons leuke berichten stuurden. De komende weken bekijken wij de inzendingen en maken wij de winnaars bekend.

Terugblik Home Edition
Corona gooide roet in ons eten. De wereld stond dit voorjaar op z’n kop; een intelligente lockdown, sportaccommodaties sloten en evenementen (zoals de Zwem4daagse) konden niet meer plaatsvinden. Toen de zwembaden weer open gingen, waren 'grote' evenementen nog niet mogelijk. 

Daarom zijn we gaan kijken naar oplossingen wat wel mocht. We zagen om ons heen mooie initiatieven van beweegactiviteiten die op een verantwoorde manier georganiseerd konden worden. Zo kwamen wij op het idee om de Zwem4daagse Home Edition in het leven te roepen. Deelnemers konden deze zomer in een zwembad in de tuin, een plas/meer in de buurt, op vakantie of bij het plaatselijke zwembad hun eigen Zwem4daagse zwemmen. Zo hadden ze dit jaar toch de mogelijkheid om nog hun medaille te behalen.

Deze zomer hebben zo'n 2.750 deelnemers de Zwem4daagse of Zwem4daagse Home Edition volbracht. Super! Hieronder een ingezonden foto van een van de deelnemers.
Home edition informatie
Blog: Zwem4daagse in coronatijd!

Bij Zwembad Den Ekkerman  wil men 'altijd actief en in beweging’ zijn. Samen met haar team bedenkt Minette Lommers steeds weer wat nieuws. Maar ook kijkt zij hoe in deze tijd alles zoveel mogelijk door kan blijven gaan. In de praktijk kom je dan voor uitdagingen te staan. In deze blog vertelt zij over de Zwem4daagse in coronatijd. lees meer

Vragen?

Uiteraard denken we graag met jullie mee, dus heb je vragen, schroom dan niet om met ons contact op te nemen via: 
Zwem4daagse@KNZB.nl 

Met sportieve groet, 
Team Zwem4daagse KNZB

facebook.com/knzb.nl/
twitter.com/knzbned
Instagram
Website
Copyright © 2020 KNZB, alle rechten voorbehouden

contact:
communicatie@knzb.nl

Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te wijzigen of af te melden






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
the Royal Dutch Swimming Federation · Coltbaan 1-19 · Nieuwegein, Ut 3439 ML · Netherlands