Loading...

ZZP'ers tanken nu met korting?

By Zzp-nederland.nl received 5 years ago

Categories: Business goods Self-employed without employees Staff
Age: 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year
  • Html
  • Text
Nieuwsbrief onleesbaar of verkeerde indeling? 
Bekijk deze e-mail in uw browser
 28 JANUARI 2014

Gratis tankpas om voordelig te tanken

Tot vervelens toe hoor je de spots op de radio: “Hallo, ik ben Tom de Ridder, de man van de brandstofpas." Persoonlijk voel ik er niets voor een dure kaart te moeten kopen en geld vooraf te storten, om met een kleine korting te kunnen tanken. Kortom u moet veel liters tanken om de kosten van de pas weer terug te verdienen. Ook toen Q8 en Tango ons benaderde voor een brandstofpas waren we erg afhoudend. Maar tegelijkertijd besef ik dat tanken een hoop losse bonnetjes geeft en dat ieder voordeel van belang is.

Tankkaart voor alle Q8 en Tango tankstations in Nederland

Inmiddels hebben we overeenstemming bereikt over een tankkaart voor de 30.000 zelfstandigen die bij ons zijn aangesloten. We zijn ook blij met het onderhandelde resultaat. Het betreft hier een gratis kaart om met korting te tanken bij alle tankstations van Q8 en van Tango. Ook hoeft de kaart niet vooraf gevuld te worden met een saldo. Geen papieren rompslomp meer met losse bonnetjes, de gebruikers ontvangen eens per twee weken een factuur die automatisch geïncasseerd wordt.

De gratis kaart biedt een aantal voordelen:

U tankt op rekening, waarvoor u een keurige btw-factuur ontvangt die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. U ontvangt 11 cent korting per liter, gerekend vanaf de landelijke adviesprijs. Daar waar een tankstation in sommige gevallen meer korting geeft betaalt u altijd de laagste prijs. Bij de Q8 pompen is ook nog een bonusspaarkaart waarmee u een tegoed opbouwt voor cadeaubonnen van Bol.com.

De kaart is vanaf nu beschikbaar voor onze 30.000 aangesloten zelfstandigen. Via het aanvraagformulier worden vooraf uw gegevens en uw kredietwaardigheid gecontroleerd door Q8. Vervolgens ontvangt u de kaart thuis, tenzij er vragen bestaan over uw aanvraag, dan neemt men contact met u op.
Link | Informatiepagina brandstofpas |
Met vriendelijke groet,
Johan Marrink
Stichting ZZP Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
E-mail
Copyright © 2014 Stichting ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u producten of diensten heeft afgenomen van ZZP Nederland of omdat u bij Stichting ZZP Nederland bent aangesloten.
Ons adres is
Stichting ZZP NederlandRegattaweg 482Groningen, Groningen 9731 NE Netherlands
Add us to your address book
Afmelden voor deze mailing    Mijn profiel bijwerken    Doorsturen naar een vriend

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019