ZZP Nieuwsbrief
6 juni 2024

In deze nieuwsbrief:
oranje achtergrond met tekst gene hogere btw

ZZP Nederland steunt de actie 'Geen hogere btw'

Op 3 juni is een grootschalige campagne begonnen tegen de voorgenomen verhoging van de btw van 9 naar 21%, die nu in het hoofdlijnenakkoord is opgenomen. Een breed bondgenootschap van partijen uit de cultuur, sport, media en horeca heeft de krachten gebundeld. Op 3 juni is gestart met de publiekscampagne #geenhogerebtw. ZZP Nederland steunt deze actie volledig.

Lees verder

Wat deed Vereniging ZZP Nederland in mei 2024?

De meimaand staat bekend als de lentemaand. En de lente staat voor een nieuwe start, nieuw leven, niet alleen voor het weer en de natuur, maar blijkbaar ook voor een nieuw Hoofdlijnenakkoord en dus een nieuw kabinet. Wat er precies uit het ei komt dat door de vier onderhandelende partijen is gelegd, weten we nu nog niet, maar het is op vele terreinen in ieder geval nieuw. We gaan het meemaken. Wat de vereniging zelf heeft meegemaakt in de maand mei tref je hieronder aan.
Bezigheden mei
telefoon met koptelefoon

De ondernemersdesk van ZZP Nederland, voor jouw vragen

Of je nou al lang bezig bent als ondernemer, net begonnen bent of gaat starten. Je kunt altijd tegen zaken aanlopen waar je vragen over hebt. Het is goed om te we weten dat je als lid van ZZP Nederland kunt bellen met de ondernemersdesk. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met ondernemers en hebben veel antwoorden direct beschikbaar en kunnen meedenken over oplossingen.

De ondernemersdesk
vrouw die liefdevol auto aait

Zzp-autoverzekering en schadevrije jaren. Hoe zit dat?

Iedereen die een auto bezit is wel bekend met schadevrije jaren. Voor ieder jaar dat je geen schade hebt, bouw je één schadevrij jaar op.

Maar hoe werken schadevrije jaren eigenlijk als je een autoverzekering af wilt sluiten als zzp’er? Kan je ook privé opgebouwde jaren op je zakelijke auto gebruiken? En wat kost een schade je eigenlijk?

Schadevrije jaren
paarse achtergrond met tekst 250 euro korting op hypotheekadvies
drie mooie prijzen van de foty awards

Stemronde Freelancer of the Year van start. Stem op jouw favoriet!

De kandidaten die kans maken op de titel 'Freelancer of the Year' zijn inmiddels bekendgemaakt. Hiermee is de verkiezing in de volgende fase beland. Aan de kandidaten nu de taak zoveel mogelijk stemmen te verzamelen om door te kunnen gaan naar de halve finale. Daarbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Ontdek hieronder alle unieke ondernemersverhalen en stem op jouw favoriet.

De FOTY Awards worden mede mogelijk gemaakt door Financiallease.nl. En KPN en e-Boekhouden.nl waar we ledenacties mee hebben.

Breng je stem uit

2 ledenvoordelen van ZZP Nederland

Nieuw boek 'Chat GPT als tweede brein' en korting op e-learning

Martin van Kranenburg heeft een zeer interessant tweede boek uitgebracht: Chat GPT als tweede brein. Ben je lid van ZZP Nederland, dan krijg je korting op de e-learning van Martin. Je wordt stap voor stap meegenomen om eerst in de huid van je lezer te kruipen en de vragen van je lezer te ontdekken. Pas neuromarketingtechnieken toe in je tekst en overtuig je lezer.

Over de e-learning

Gratis rekenmodellen o.a. uurtarief en ib-aangifte

Welk uurtarief moet ik hanteren, hoeveel inkomstenbelasting moet ik afdragen, en is het nou voordeliger om een auto privé aan te schaffen of op de zaak? Lastig te berekenen, maar wat jou uitkomst biedt is een rekenmodel. Het mooiste van alles? Voor leden van ZZP Nederland zijn deze rekenmodellen helemaal gratis! Voor Premiumleden bieden we nog 2 extra rekenmodellen.
Naar de rekenmodellen
Groen logo met afbeelding van e-boek: zelfstandig ondernemen
gedachtenwolk met de woorden Wist je dat?

Wist je dat...? 


Wat vind je van deze e-mail?
@ZZPNederland @ZZPNederland
@zzpnederland.nl @zzpnederland.nl
zzp-nederland.nl zzp-nederland.nl
Copyright © 2024 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Rozenburglaan 3H
Groningen, 9727 DL
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


E-mail instellingen wijzigen | Uitschrijven