Loading...

ZZP-onderzoek TNO/CBS vereist nuance, niet alle zzp'ers zijn gelijk

By Zzp-nederland.nl received 2 years ago

Categories: Business goods Self-employed without employees Staff
Age: 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year
  • Html
  • Text
Nieuwsbrief onleesbaar of verkeerde indeling?
Bekijk deze e-mail in browser
 
Nieuwsbrief 13 juli 2017

Je kunt niet alle zzp'ers over een kam scheren

Op 11 juli kwam het onderzoek Zelfstandigen Enquête Arbeid 2017 (ZEA) van TNO en CBS uit naar ZZP’ers, hun financiële situatie en hoe zij pensioen en arbeidsongeschiktheid regelen. ZZP Nederland vindt dat de uitkomsten nuance verdienen, want in het onderzoek worden alle ondernemers op een hoop geveegd en alternatieven voor arbeidsongeschiktheid worden niet meegenomen.
Lees verder >>

Bezoek het ZZP Nederland Event 2017

Met het thema ‘Investeer in succes’ is het ZZP Nederland Event 2017 de plek om elkaar te ontmoeten, je kennis over het ondernemerschap te verrijken en inspiratie over het ondernemerschap op te doen.
 
Beide dagen trapt Ronnie Overgoor het event af met zijn wervelende show ‘De juiste mindset voor succes’ en geeft je alvast goede adviezen. Volg workshops uit het gevarieerde aanbod en krijg tips, hints en trucs om je bedrijf (nog) succesvoller te maken. Vraag een één-op-één adviesgesprek aan, ga netwerken met collega-zzp’ers en dompel je onder op het beursplein met daarop interessante standhouders (ook zzp’ers).
 
Ben je al ondernemer of heb je plannen om binnenkort als ondernemer te starten? Kom dan naar het ZZP Nederland Event 2017 op vrijdag 22 september en zaterdag 23 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Meld je aan via www.zzp-event.nl, kies welke dag je het beste uitkomt en bekijk het programma.

Met uw stand op het ZZP Nederland Event

Op het ZZP Nederland Event 2017 in de Jaarbeurs Utrecht is speciaal voor leden de mogelijkheid om een ZZP-stand af te huren op het speciale ZZP-plein. Op het ZZP-plein kunt u uw product of dienst onder de aandacht brengen van de 750 tot 1000 ZZP’ers die wij per dag verwachten. De kosten bedragen €400,- ex btw. 
Heeft u interesse in een stand op het ZZP-plein (alleen voor leden), of wilt u meer informatie? Mail dan naar info@zzp-nederland.nl of kijk op de exposantenpagina van het Event.

Zzp’er steeds beter verzekerd tegen aansprakelijkheden

Waar het onderzoek van TNO/CBS het doet voorkomen alsof zzp'ers hun zaakjes slecht voor elkaar hebben voor wat betreft hun pensioen en verzekeren van arbeidsongeschiktheid, geeft een ander onderzoek naar het verzekeren van aansprakelijkheid een positief beeld. Steeds meer zzp'ers verzekeren zich tegen aansprakelijkheid. Bent u al goed verzekerd?
Lees verder >>

Overstapactie van Knab speciaal voor ZZP-leden

Ben je lid van ZZP Nederland? Stap dan nu via de Overstapservice met je zakelijke bankzaken over naar Knab Zakelijk en krijg € 50 cadeau! Deze Overstapservice zet voor jou je complete bankverkeer om naar Knab.
 

Wat moet je doen?
Je wilt overstappen naar Knab, hoe werkt dat? De actie loopt tot 30 september 2017. Je kunt op hun website het speciale Overstapformulier downloaden (pdf). Deze vul je in en stuur je (inclusief het voorblad) op naar Knab binnen de actieperiode. Zij pakken het verder voor je op, makkelijker kan niet! Actievoorwaarden (pdf)

Lees meer >>

Wist u dat?

U een korting van (€ 124) kunt krijgen op het laten bouwen een website door VrijdagOnline? Lees meer. Ieder lid gratis gebruik kan maken van het online factuurprogramma van Informer? ZZP Nederland een gratis cursus Online Boekhouden aanbiedt?

Het Handboek voor Zelfstandigen 2017 en de Belastingwijzer editie 2017. Samen voor 33,02 euro (Excl. btw). 
 
Nu bestellen
Copyright © 2017 Stichting ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u producten of diensten heeft afgenomen van ZZP Nederland of omdat u bij ZZP Nederland bent aangesloten.
Ons adres is
Stichting ZZP NederlandRegattaweg 482Groningen, Groningen 9731 NE Netherlands
Add us to your address book
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u producten of diensten heeft afgenomen van ZZP Nederland of omdat u bij Stichting ZZP Nederland bent aangesloten.
Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019