Porsche Nieuws | Terugblik op feestelijke Porsche Days

8 months ago


Text only:

en op het succes op Le Mans.
Niet goed zichtbaar? Bekijk de webversie.
Nagenieten van de Porsche Days 2018
Het werd aangekondigd als ‘het leukste weekeinde van het jaar voor elke Porsche fan’ en dat werd het ook: op 9 en 10 juni was Circuit Zandvoort een waar Porsche paradijs. Tijdens de Porsche Days 2018 werd het 70-jarig jubileum van Porsche vooral gevierd met actie: er waren races, Porsche rijders konden met de eigen auto het circuit verkennen en kinderen deden hun eerste circuitervaring op tijdens de Porsche Young Driver Experience. En ook het concours d’élégance en de indrukwekkende Porsche parade leverden unieke plaatjes op.
Geniet na
 
Winnen op Le Mans
Porsche kwam met tien 911 RSR-modellen naar de 24 uur van Le Mans, twee racers droegen historische kleurschema's. Eindresultaat: een 1-2-overwinning in de felbevochten GTE Pro-klasse én de eerste plaats in de GTE Am-klasse.
Le Mans 2018 in beeld
Spannend: Taycan
Het eerste 100% elektrisch aangedreven model van Porsche heet Taycan. Hij is krachtig (ruim 600 pk) en heeft een actieradius van meer dan 500 km. Maar het belangrijkste is dit: de Taycan heeft de ziel van een Porsche. Hij wordt in 2019 verwacht.
Ontdek de Taycan
Save the date: Historic GrandPrix 2018
Porsche is als partner van de Historic GrandPrix (HGP) natuurlijk weer aanwezig op de HGP in Zandvoort op 31 augustus en 1 en 2 september 2018. U kunt weer rekenen op een groot spektakel in ons Classic Dorp, met meerdere nog nooit in Nederland getoonde rijdende fabrieks- en museumauto’s. Ook vindt u hier raceteams, onze Porsche dealers, een kids corner en nog veel meer. Het Classic Dorp is weer vrij toegankelijk dus zorg dat u erbij bent!
Lees meer
Wie jarig is...
Porsche viert het 70-jarig jubileum ook met de 911 Speedster Concept. Hij combineert het klassieke genot van open rijden met de kracht en techniek van de 911 GT3. Porsche besluit binnenkort of het tot productie komt.
Ons cadeau
 
 
Porsche dealers
Porsche Occasions
Accessoires zoeken
Stel een vraag
 
 
 
 
 
wijzig uw e-mailadres | afmelden | privacy policy
                                                                                 

Porsche.com

Categories: Brand | Branding Cars
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019