Bidragsballaden fortsætter - bevar roen og læs med her

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev uge 10, 2016: Bidragsballaden fortsætter, en utraditionel kundecase og første foredrag forude.
Se denne mail i din browser
Der er fortsat godt gang i bidragsballaden, hvor Nykredit er kommet i gevaldig modvind efter varslingen om forhøjede bidragssatser. Vi har derfor også fokus på netop dette tema i dette nyhedsbrev, hvor du kan komme et spadestik dybere i sagen og et skridt tættere på hvad du selv kan gøre. Du kunne blandt andet komme til vores næste foredrag, hvor vi berører emnet. Du kunne også gøre som Berlingskes erhvervskommentator, der søgte uvildig rådgivning. Men start nu med at læse med her. 

Hvad tænker Nykredit på?

Der har været sagt og skrevet meget om Nykredits bidragssag den seneste tid, og det kan være svært at vide hvad man skal tro. Hvorfor gør de det og holder argumenterne? Vi er dykket lidt dybere i sagen og bringer her vores bud på situation - set fra en uvildig rådgivers stol. Vi håber det kan bidrage til dit overblik og din forståelse. 

Grav et spadestik dybere i bidragssagen

Skal du skifte realkreditinstitut?

Hvordan er du stillet midt i hele bidragsballaden? Nykredits forhøjede bidragssatser har skabt vrede og heraf et hav af uigennemskuelige tilbud fra konkurrerende finansielle udbydere. Derfor overvejer mange naturligvis at gøre noget. Men mange er forståeligt nok også i tvivl om hvad. Det er også meget individuelt, hvad der er en god ide at gøre lige nu. Det afhænger ganske enkelt af den enkelte økonomi. Så slå koldt vand i blodet, læs vores råd og tøv ikke med at kontakte os.  

Bliv klogere på om du skal gøre noget

Dette foredrag er som sendt fra himlen

Jo, beskedenheden er fjernet fra denne overskrift, men her midt i alt uroen om Nykredit, bidragssatser og utallige tilbud fra banker, kan timingen af dette foredrag næsten ikke blive bedre. Vi sætter fokus på investering i ejendom og optimering af lån. Første foredrag er allerede mandag d. 14. marts, og vi har nu fuldt booket i Aalborg, men med mulighed for venteliste, mens du fortsat kan nå at sikre dig en plads i Vejle, Aarhus og København. Husk det er først til mølle tilmelding.

Læs mere og tilmeld dig her

Kunne vi friste med en aha-oplevelse eller to?

Efter ønske har vi på det seneste præsenteret et par kundecases her i nyhedsbrevet, og der er flere på vej. Denne gang følger vi op med en lidt utraditionel en af slagsen. Vores rådgiver, Brian M. Rasmussen, har nemlig haft Berlingskes erhvervskommentator til rådgivningsmøde vedr. pension og det resulterede i ikke bare en, men flere aha-oplevelser for Berlingskes udsendte. Den begejstring, som denne gode oplevelse skabte, og som blev videreformidlet i en avisartikel, har vakt interesse hos mange, som nu ønsker en gennemgang af deres pension. Måske det også kunne være relevant for dig. Læs eller genlæs artiklen – og overvej om ikke du skulle gå samme vej. Der er altså penge at spare. 

Få en aha-oplevelse eller to
PS. Husk at SKAT er på vej med årsopgørelsen 2015
Den skulle i følge planen ligge klar mandag d. 14. marts. Det er dog spændende at se om SKAT, som det er sket tidligere år, åbner for adgang til årsopgørelsen 2015 allerede her fredag. Det kan du finde ud af på SKAT's hjemmeside - og husk nu, at det er dit ansvar, at kontrollere alle tal stemmer. Husk ikke mindst alle relevante fradrag... Vi er gerne behjælpelige.
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2016 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Uvildige.dk
Tlf: 4358 4644 
kontakt@uvildige.dk
Find os i hele landet - se vores kontorer her
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019