Har du tænkt alternativer til den lave indlånsrente?

3 years ago
  • Html
  • Text
Bliv klogere på forældrekøb og andre investeringer.
- Nyhedsbrev uge 28, 2016.
Se denne mail i din browser
Du kan få mere ud af dine penge 
Har du penge stående i banken? Står de på en almindelig indlånskonto? Får du også sådan ca. 0 % i rente? Hvis du kan svare ja til disse tre spørgsmål, så skal du måske overveje at tænke i andre baner. Du har flere muligheder for at få mere ud af dine penge, så hvorfor ikke gøre det? Vi har kigget på et par af disse muligheder, der kan være aktuelle for dig, og sidst i nyhedsbrevet supplerer vi med en kort video med generelle råd til hvordan, du får mere ud af dine penge.

Forældrekøb - er det en god ide?

Har du børn, der skal til at flyve reden eller flytte efter det rette studie, så kan forældrekøb være en god mulighed for at gøre en fornuftig investering. Det kræver dog, at du gør dig nogle overvejelser og gør dit forarbejde. Vi har set nærmere på nogle af de faktorer du skal tænke ind, når du overvejer at hjælpe børnene, og på længere sigt dig selv, med et forældrekøb.

Få fundamentet for forældrekøb på plads her

Invester selv og få mere ud af afkastet  

Er et forældrekøb ikke relevant for dig, så er der mange andre muligheder for at få mere ud af dine penge, og det behøver ikke være så kompliceret, som det ind imellem gøres til. Der er flere fornuftige måder at investere dine penge på, og gør du det selv, uden om bankens gebyrer, kan der være et endnu bedre afkast at hente.

Ja tak, guide mig gerne på investeringsmarkedet

Vi søger endnu en dygtig rådgiver

Det er glædeligt at konstatere, at vi hos Uvildige.dk får flere og flere tilfredse kunder. Flere kunder betyder dog også, at vi skal være flere rådgivere, og derfor søger vi lige nu en ny og dygtig rådgiver til vores kontor i København. Det gør vi i samarbejde med Beierholm, som vi nu bor under samme tag med. Er det noget for dig eller én du kender?

Du kan komme tættere på stillingen her
Ps. Du kan også se videoen, hvor vi giver gode alternativer til indslånskontoen
Vores direktør, Hans Peter Christensen, var forleden i studiet hos Jyllands-Posten, og det kom der nogle gode råd ud af. Se videoen online her, hvor Hans Peter helt kort fortæller, hvordan du kan få mere ud af dine penge, hvis du vælger alternativer, og ikke blot lader dine penge stå på indlånskontoen i banken.
Bemærk: I ugerne 29 og 30 er vi, grundet sommerferie, ikke fuldt bemandet, men vi tilstræber at behandle din henvendelse hurtigst muligt, og senest i uge 31. Benyt vores kontaktformular eller ring på vores hovednummer 43 58 46 44.
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2016 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Uvildige.dk
Tlf: 4358 4644 
kontakt@uvildige.dk
Find os i hele landet - se vores kontorer her
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

© 2019