Over 50 millioner har set VELUX film - har du? • Vi lukker kl. 12 Grundlovsdag

1 year ago
  • Html
  • Text
Juni 2018 - nyhedsbrev til forhandlere
Åbn i browser ‌ ‌ ›
Kære forhandler
Grundlovsdag - tirsdag den 5. juni - holder vi lukket på mail og telefoner fra klokken 12.00. Alle ordrer bestilt via EDI og VELUX Forhandlernet går igennem som normalt. Vi er klar igen onsdag morgen.
Med venlig hilsen,
Alle os i VELUX Danmarks Kundeservice
Se filmen om "Indendørsgenerationen" før din kollega
I midten af maj lagde vi en film på Facebook og Youtube. Den handler om, at vi moderne mennesker opholder os indendørs ca. 90 procent af vores liv. Det stiller store krav til de bygninger, vi opholder os i, fordi dårligt indeklima kan gøre os syge. I skrivende stund har mere end 65 millioner verden over set den - og vi synes, du skal bruge 3 minutter og gøre det samme!
Kig med her ‌ ‌ ›
VELUX Danmark hædret for brug af bæredygtigt træ
Når dine kunder monterer VELUX ovenlysvinduer af træ i hustagene, kommer det anvendte træ fra ansvarligt skovbrug. Det har FSC Danmark valgt at hylde ved at tildele os et ”100 %-diplom”.
Den internationale non-profit mærkningsordning FSC er forbrugernes sikkerhed for, at det træ, der benyttes i fremstillingen af ovenlysvinduerne, udelukkende kommer fra skovbrug, hvor der er taget hensyn til både dyr og planteliv, samt de mennesker, som bor eller arbejder i lokalområdet.
Læs mere ‌›
Kontakt VELUX Danmark
Tlf. 45164516
E-mail: salg@velux.com
www.velux.dk Find os her:
Du modtager denne mail, fordi du har tilkendegivet, at du ønsker at modtage nyhedsbreve fra VELUX Danmark.
Afmeld nyhedsbrev

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019