VELUX Danmark reklamerer på tv • Nye koder - s amme vinduer • Prislisten og brochurer ude nu

2 years ago
  • Html
  • Text
Se nyhedsbrevet i webversion
Hvorfor vil denne familie renovere med ovenlys?
Svaret får du fra i denne uge, når VELUX Danmark lancerer en ny tv-kampagne, der også får sit liv på print-, digitale og sociale medier.
Reklamefilmen på TV2’s kanaler sætter ansigt på de mennesker, der har taget beslutningen om at lade ovenlysvinduet skabe mere liv, lys og plads i deres tilværelse.
Tv-reklamen bygger på nærvær, autenticitet og drømmen om en lysere hverdag – så du nemt kan snakke om ovenlysvinduets fordele (dagslys, ventilation og indeklima) som en del af den drøm.
Med andre ord: Vi skaber rammen, så vi kan sælge ovenlysvinduer sammen.
Kig forbi og bliv selv inspireret
Ny kode - samme vinduer
VELUX Gruppen har ændret på rudernes opbygning i det meste af Europa. Danmark er det eneste land i Europa, som har krav til energibalance i Bygningsreglementet, og derfor vil vores rudeprogram stadig være det samme som tidligere. Pga. vores interne kodesystem er de danske ruder blevet omdøbt til 50E og 70E. Bemærk at DB-numrene er uændrede.
Det er altså de samme ruder, som vi har leveret sidste år, og alle vores vinduer kan stadig opfylde både BR15- og BR20-krav til energibalance.
Den nye rudestrategi betyder, at der på enkelte produkter kan opleves en længere leveringstid, da det ikke er alle varianter, som ligger på lager med det danske rudeprogram. Fx. lagerfører vi kun de mest solgte størrelser af klarlakerede vinduer med rude 50E. Det fremgår af prislisten for 2017 hvilke, og du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os for at få oplyst leveringstiden.
Forhandlerforum
Har du set prislisten og vores nye brochurer?
Du skulle på nuværende tidspunkt meget gerne have modtaget VELUX Danmarks prisliste for 2017. I det daglige arbejde med rådgivning og salg af VELUX ovenlysprodukter er prislisten et uundværligt værktøj. Her finder du naturligvis priser og DB-numre, men også masser af råd og vejledning om vores ovenlysvinduer og gardinprodukter, samt størrelsesdiagrammer, rudeoversigt, nyheder og meget andet.
Ligeledes er vores brochure til skrå og flade tage "på gaden". Tidligere har vi haft to separate brochurer, men i år er de samlet i én, der kan vendes afhængig af tagtype. Brochuren for gardiner og solafskærmning fuldender paletten.
Husk at du løbende kan bestille flere eksemplarer på velux.dk/brochurer.
Se prislisten og brochurerne her
Dette nyhedsbrev fra VELUX Danmark sendes til forhandlere af vores produkter. Tak for at du læser med! Tilmeld eller afmeld nyhedsbrevet her.
VELUX Danmark • Telefon 45 16 45 16 • salg@velux.dkvelux.dk

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019