Via ClassyLife gratis naar deze evenementen?

2 years ago


Text only:

ClassyLife nieuwsbrief 9 - Februari 2017
View this email in your browser

Wilt u gratis naar de HISWA of de beurs Eigen Huis?


Bizar is eigenlijk.
Op www.classylife.nl en www.facebook.com/classylifemagazine schreven wij over de komende HISWA in de Amsterdam RAI en over de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. Twee evenementen die absoluut aansluiten bij de belangstelling van u, lezers.
Van de organisatoren van beide evenementen kregen wij ieder tien gratis toegangskaarten. Zij waarderen ClassyLife en zij waarderen de aandacht die wij aan hen besteden.
In de artikelen over de evenementen, die in principe gezien worden door tienduizenden mensen, gaven wij aan dat door het sturen van een kort mailtje gratis kaarten kunnen worden verkregen. Vijf keer twee kaarten voor 'Eigen Huis', dus gratis toegang voor vijf 'stellen'. En tien kaarten voor tien mensen die lekker een dag naar de HISWA in de Amsterdam RAI willen.  
Het enige wat ervoor hoeft te worden gedaan is even een mailtje sturen naar info@classylife.nl met de eigen gegevens. Daar doen wij verder niets mee, ze worden niet verhandeld of wat dan ook. Wij hebben die informatie alleen nodig om de organisaties te laten weten dat mensen gebruik hebben gemaakt van de kaarten en wij hebben ze nodig om de kaarten te kunnen versturen.
Welnu, wat denkt u: nog nul reacties! Natuurlijk kunnen wij nu lezers er nogmaals op wijzen. Maar beter is het om ú, die de moeite nam om zich in te schrijven voor deze onregelmatig verschijnende nieuwsbrief, nog een keer op die gratis kaarten te wijzen.
Maakt u er gebruik van, voor uzelf of voor mensen in uw omgeving. Dat is leuk voor iedereen en het stimuleert om vaker 'win-acties' te doen.
Ik beloof u dat wij dan ú het eerst informeren. Want u heeft bij ons een streepje voor. Check nog even www.classylife.nl voor alle informatie en vraag de kaarten aan voor het evenement dat u het meest aanspreekt. Toewijzing gaat op volgorde van binnenkomst en het maakt niets uit of u al eerder gratis kaarten aanvroeg en kreeg. Doe mee!
 
Jan Rooderkerk, uitgever

ClassyLife ondersteunt Barcode Car Challenge for Life 2017


Ook dit jaar ondersteunen wij weer met publiciteit en werkzaamheden de organisatie van de Barcode Car Challenge for Life, een goed doel rally met klassieke en eigentijdse auto's waarmee geld wordt ingezameld voor DNA kankeronderzoek door het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT) in Amsterdam. Hierin werken alle belangrijke oncologische ziekenhuizen in ons land samen. De resultaten die worden geboekt zijn wereldwijd spraakmakend en baanbrekend.
Dankzij de drie eerdere Challenges kon de Stichting Barcode for Life al 150.000 euro naar het CPCT overmaken.
Dit jaar wordt de 4e Barcode Car Challenge for Life op zondag 21 mei georganiseerd. Het wordt wederom een prachtevenement. De start vindt plaats bij Porsche Gelderland in het Gelderse Heteren, de finish is bij het schitterende Landgoed Rhederoord. Het evenement wordt ook bijzonder interessant voor zakelijke deelnemers, die in een eigen klasse kunnen deelnemen. Wij gaan het evenement weer ondersteunen en promoten, zoals hier.  Op www.carchallengeforlife.nl vindt u de eerste informatie en kunt u al inschrijven.
Als u een pracht dag wilt meemaken en wilt bijdragen aan dit ontzettend goede doel, kunnen wij u niet genoeg vragen om in te schrijven! Vorig jaar hadden wij twee ClassyLife-teams, dat moet dit jaar toch nog beter kunnen?
 
Facebook
Twitter
Website
Copyright ©2017, ClassyLife Media bv., Eindweg 19, 3829 AH Hooglanderveen. All rights reserved.
Ons mailadres: info@classylife.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ClassyLife · Zuidergracht 13 · Soest, Utrecht 3763 LS · Netherlands

classylife.nl

Categories: New newsletter subcribe
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019